Home Vehicule speciale New Holland câștigă Good Design Award
Vehicule speciale

New Holland câștigă Good Design Award

75

Combina CR11 și tractorul electric T4 de la New Holland sunt câștigătorii unui premiu GOOD DESIGN 2023 la categoria „Transport”.

GOOD DESIGN rămâne cel mai vechi și cel mai recunoscut program din lume pentru excelența în design la nivel mondial. Premiul este acordat de Muzeul de Arhitectură și Design Chicago Athenaeum și Metropolitan Arts Press Ltd. Juriul a primit pentru anul 2023 propuneri din peste 55 de țări, de la cei mai importanți producători și firme de design industrial și grafic din lume.

Combina de secerat New Holland CR11

Dezvăluită în avanpremieră la Agritechnica 2023 din Hanovra, New Holland CR11 este o combină de ultimă generație care preia moștenirea liniei emblematice CR.

New Holland CR11 este cea mai mare combină produsă vreodată și a fost revizuită pentru a oferi o productivitate mai mare, cu pierderi minime de cereale, management îmbunătățit al reziduurilor și o mai multă automatizare. Aceste caracteristici urmăresc reducerea costului total al recoltării cerealelor. Modelul va fi produs la Centrul de Excelență în Recoltare New Holland din Zedelgem, Belgia.

Modelul lansează un nou design și stil pentru brand, dezvoltat pe baza unei strânse colaborari între echipele de proiectare și inginerie CNH, împreună cu specialiști în produse și marketing de brand.

Stilul este axat pe nevoile clienților, cu o formă care într-adevăr urmează funcția. Rezultatul este un design iconic, reîmprospătat, elegant, dar atemporal.

Tractor electric New Holland T4

Tractorul utilitar electric New Holland T4 Electric Power reprezintă o premieră pentru companie și este unic în industrie. El este, totodată, și cea mai recentă dezvoltare a companiei și a grupului CNH inclusă în planul lor strategic de electrificare. Ca BEV – Vehicul electric cu baterie alimentat complet cu baterie, este primul tractor utilitar ușor cu emisii zero și fără motor cu ardere internă. T4 Electric Power se alătură tractoarelor New Holland T7 Methane Power LNG și T6 Methane Power, completând un portofoliu complet de soluții de tractoare cu zero emisii.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Vehicule speciale

GAUSSIN începe livrările către AMAZON

GAUSSIN NA, o filială deținută integral de GAUSSIN, un pionier al transportului...

LogisticăVehicule speciale

Linde, noua generație de stivuitoare electrice

Linde propune mai multă putere, confort și durabilitate pentru stivuitoarele electrice de...

Vehicule speciale

Noua fabrică de tractoare de la Arad: lucrările încep anul acesta

O fabrică de tractoare care ar crea aproximativ 600 de locuri de...

Formula 1
Vehicule speciale

Cum arată calendarul Formula 1 în 2023

Startul în noul sezon din Formula 1 se va da în data...