Home Servicii Încărcarea camioanelor electrice: DKV Mobility încheie un parteneriat cu Milence
Servicii

Încărcarea camioanelor electrice: DKV Mobility încheie un parteneriat cu Milence

41

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, își extinde rețeaua de încărcare pentru camioanele electrice cu puncte de încărcare de înaltă performanță, cu o putere de încărcare de până la 400kW.

Rețeaua de încărcare pentru camioane este furnizată de Milence, un operator olandez de puncte de încărcare pentru vehiculele electrice cu sediul în Amsterdam, specializat în soluții de încărcare compatibile cu camioane. Milence și GreenFlux, subsidiara DKV Mobility care gestionează întreaga gamă de servicii de încărcare pentru vehicule electrice a companiei, au semnat recent un acord de cooperare în acest sens.

Prima stație de încărcare compatibilă cu camioane a fost conectată în Venlo. Milence intenționează să implementeze puncte de încărcare suplimentare în alte țări europene în prima jumătate a anului 2024. Până în 2027, Milence este hotărâtă să înființeze și să opereze 1.700 de puncte de încărcare publice de mare capacitate pentru vehicule electrice în întreaga Europă, inclusiv sisteme de încărcare de megawați. Punctele de încărcare nou adăugate sunt disponibile prin intermediul DKV Card +Charge.

„În drumul nostru către o mobilitate mai prietenoasă cu mediul, soluțiile de încărcare pentru sectorul transporturilor reprezintă o componentă vitală și indispensabilă a mixului energetic al viitorului. Suntem încântați să punem bazele implementării unor soluții de alimentare electrică compatibile cu camioanele, prin parteneriatul nostru cu Milence”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

Roel Vissers, Chief Commercial Officer la Milence, adaugă: „DKV Mobility este un jucător important în industrie, cu o bază de clienți foarte puternică în întreaga Europă. Suntem bucuroși să oferim clienților DKV Mobility acces la punctele noastre de încărcare și să oferim în viitor o experiență convenabilă pentru șoferii de camioane din Europa, pe măsură ce vom continua să ne extindem rețeaua. În locațiile noastre puteți beneficia de unele dintre cele mai ridicate capacități de încărcare disponibile în prezent, cu încărcătoare CCS de până la 400kW*. Și plănuim o tranziție rapidă la tehnologia Megawatt Charging System (MCS) de îndată ce aceasta va fi disponibilă, deschizând calea pentru viteze de încărcare de până la 1.000kW și peste. Acest lucru înseamnă că autocamioanele de cursă lungă cu pachete de baterii de 600kWh și autonomii de aproximativ 500 de kilometri vor fi încărcate complet în doar 30-45 de minute, mulțumită tehnologiei MCS.”

Cu aproximativ 564.000 de puncte de încărcare publice și semipublice în întreaga Europă, DKV Mobility oferă acces la una dintre cele mai mari rețele europene de stații destinate vehiculelor electrice.

Pentru mai multe informații, vizitați www.dkv-mobility.com.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...