Muzeul DAF se redeschide la 1 iulie

După trei luni de închidere cauzată de pandemia de Coronavirus, muzeul DAF din Eindhoven se redeschide la 1 iulie. Desigur, totul se va desfășura după noi reguli.
Muzeul DAF se redeschide la 1 iulie

Muzeu DAF KenworthChiar dacă muzeul a fost închis, activitatea nu s-a oprit în acest timp. Astfel, în noua aripă Paccar s-a schimbat instalația de iluminare și proiecție. De la 1 iulie, când se redeschide muzeul DAF, se va organiza acolo o expoziție temporară PACCAR, care va include un model de camion Kenworth specific pieței americane și alte modele speciale Kenworth și Peterbilt.

Potrivit noului protocol de funcționare, vizitarea muzeului se poate face doar cu rezervare în avans. Rezervările se pot face pe website-ul muzeului, începând de la 24 iunie.

Cu aproape 60.000 de vizitatori pe an, Muzeul DAF este unul dintre cele mai populare muzee din regiunea Eindhoven și cel mai popular din oraș, potrivit TripAdvisor. Pentru a fi și mai atractiv, muzeul a trecut recent printr-o renovare completă, care a durat 18 luni. Obiectivul este creșterea numărului de vizitatori la 80.000 pe an.

Citește și:

A fost găsit cel mai vechi camion DAF încă folosit

Muzeul DAF, redeschis oficial după renovare

DAF aniversează 90 de ani de existență

Muzeul miniaturilor DAF, deschis în Olanda

Trafic dublu la intrarea în ţară, la graniţa cu Ungaria

Adaugati comentariu