Muzeul DAF, redeschis oficial după renovare
Home Camioane Muzeul DAF, redeschis oficial după renovare
Camioane

Muzeul DAF, redeschis oficial după renovare

27

În prezența a aproape 160 de voluntari, Muzeul DAF din Eindhoven a fost redeschis oficial după renovare de Pieter van Vollenhoven, membru al familiei regale olandeze, care a avut mereu o relație specială cu DAF.Cu aproape 60.000 de vizitatori pe an, Muzeul DAF este unul dintre cele mai populare muzee din regiunea Eindhoven și cel mai popular din oraș, potrivit TripAdvisor. Pentru a fi și mai atractiv, muzeul a trecut printr-o renovare completă, care a durat 18 luni. Obiectivul este creșterea numărului de vizitatori la 80.000 pe an.

De cum intri în ”noul” muzeu, primul lucru pe care îl remarci este zona de intrare complet nouă, restaurantul renovat, noul magazin de suveniruri și aspectul modern al tuturor acestor zone. Cea mai mare schimbare este însă la interior, unde a apărut o aripă complet nouă, cu un spațiu expozițional de 1.100 mp.

”Noua aripă ne permite să prezentăm mai bine frânturi din bogata istorie a DAF. Astfel, putem urmări corect traseul DAF de-a lungul istoriei până în prezent”, a declarat Marc Van Doorne, președinte al Fundației Muzeul DAF și nepotul lui Hub Van Doorne, fondatorul ”Van Doorne’s Aanhangwagen Fabriek” (DAF).

Muzeul a fost redeschis oficial la finalul săptămânii trecute de Pieter van Vollenhoven, care a sosit la muzeu într-un model DAF Pony. Doar 15 astfel de camioane au fost produse vreodată, unul dintre ele fiind cumpărat de familia regală olandeză.

”Suntem foarte recunoscători celor peste 160 de voluntari, care sunt în mare parte foști angajați ai DAF. Fără ei nu am fi putut finaliza această renovare. De asemenea, ei se asigură că totul în muzeu este pregătit de primirea vizitatorilor”, a mai spus Marc Van Doorne.

Pentru a celebra deschiderea oficială a noului Muzeu DAF, în perioada 22-24 noiembrie va fi organizat un eveniment ”open house”. În aceste zile se vor aplica prețuri reduse, de 6 euro pentru adulți și 3 euro pentru copiii sub 15 ani. Mai multe informații pot fi găsite pe website-ul muzeului, www.dafmuseum.nl.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...