Theft Warning Mercedes PRO connect
Home Noutati Mercedes PRO introduce serviciul de avertizare la furt
NoutatiTehnologie

Mercedes PRO introduce serviciul de avertizare la furt

12

Crăciunul se apropie și începe cea mai aglomerată perioadă pentru comerțul online și pentru curieri. Pentru a se asigura că toate cadourile ajung la timp, Mercedes-Benz Vans introduce serviciul Theft Warning în cadrul sistemului Mercedes PRO connect.Acest serviciu permite verificarea poziției unui vehicul în orice moment, o funcție foarte utilă în cazul unui vehicul furat. Dacă un vehicul părăsește o zonă predefinită sau dacă alarma anti-furt este declanșată, managerul de flotă este informat imediat prin intermediul Mercedes PRO Fleet Management. În plus, este posibilă localizarea vehiculului prin intermediul aplicației Mercedes PRO connect.

Prin capacitatea de a clarifica rapid detaliile unui furt este posibilă minimizarea costurilor pentru înlocuirea temporară a vehiculului sau chiar evitarea cumpărării unui vehicul nou. De asemenea, companiile pot beneficia de reduceri din partea companiilor de asigurare.

Serviciul Theft Warning face parte din pachetul de conectivitate ”Efficient Fleet Management”, care în Germania poate fi activat gratuit până la finalul acestui an. Theft Warning este disponibil pe modelele Sprinter, Vito (produse după Mai 2019) și eVito (produse după Martie 2019).

Mercedes PRO este marca de servicii digitale a Mercedes-Benz Vans. Sub această marcă, divizia de vanuri a adunat serviciile actuale și viitoare destinate clienților persoane juridice într-o singură platformă digitală. Ca avantaj pentru flote, Mercedes PRO optimizează comunicația dintre managerii de flotă, vehicule și șoferi. Soluția de interconectare permite administrarea online a comenzilor. Tot online se obțin informații despre vehicul, precum poziționarea și nivelul carburantului din rezervor, iar intervalele de întreținere sunt calculate aproape în timp real. Avantajele merg de la minimizarea timpului de indisponibilitate, datorită întreținerii predictive, până la obținerea unor date clar structurate necesare pentru analiza afacerii.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Rama Giurgiu, pentru linia de metrou M5, e în București

Primul tren nou de metrou de la Alstom, rama ,,Giurgiu”, a ajuns...

Noutati

Conti Eco Gen 5, noua gamă de anvelope pentru camion de la Continental

Continental a prezentat linia de anvelope Conti Eco de a cincea generație...

Noutati

Obiective mai stricte de emisii de CO2 pentru camioane și autobuze

Parlamentul European a adoptat noi măsuri – deja convenite cu Consiliul –...

Noutati

Daimler Truck & Bus România plantează câte un copac pentru fiecare vehicul comercial nou înmatriculat anul trecut

Daimler Truck & Bus România, subsidiara locală a producătorului german de autocamioane...