A apărut Cargo&Bus nr. 272, ediția mai 2019

A apărut numărul 272 al revistei Cargo&Bus, mai 2019, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.
Cargo&Bus 272 mai 2019

Materialul de deschidere este primul test de drum cu noua generație Mercedes-Benz Actros, cel mai avangardist model actual, condus în Spania într-o configurație foarte apreciată pentru transporturile pe distanțe lungi: motor de 13 litri de 480 CP și cabină cu podea plată.

Coperta Cargo&Bus 272 mai 2019Al doilea test din acest număr are ca subiect un alt camion foarte așteptat pe piață, Ford F-MAX, care în ciuda prețului accesibil a demonstrat numeroase calități.

Tot pentru transportul internațional este și noua cabină XXL de pe Volvo FH, foarte spațioasă și cu un pat imens, care își va face debutul în această vară. Constructorul suedez mai este prezent în această ediție cu un material despre funcția de siguranță Distance Alert.

Tot în capitolul tehnologie avem un articol special despre cea mai veche fabrică de bere din Austria, care folosește pentru livrări urbane trei vehicule fără emisii: două atelaje cu cai și un camion electric MAN TGM 26.360 E.

În rubrica de construcții vorbim pe larg despre noutățile din gama DAF. În secțiunea destinată semiremorcilor vorbim despre tehnologie de răcire revoluționară CELSINEO, dezvoltată în urma unui parteneriat dintre Krone și Liebherr. O altă pagină de tehnologie este destinată startului testelor pe porțiunea de autostradă electrificată din zona aeroportului din Frankfurt.

În rubrica de vânzări studiem statisticile de înmatriculări de vehicule comerciale de peste 3,5 tone din martie și primele trei luni ale anului 2019.

În secțiunea de transport de persoane vorbim despre noua generație despre livrarea a 5 autobuze Karsan Jest Electric la Suceava și despre noua gamă de minibuze Daily. De asemenea, avem aici un material special: cu autobuzul prin Pasul Stelvio.

Coperta FloteAuto 55 Mai 2019Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 55 al revistei FloteAuto (Mai 2019) puteți găsi primul test cu noul VW T-Cross, un model care poate deveni foarte apreciat în flotele companiilor. De asemenea, puteți citi despre noul Toyota RAV4 Hybrid, un model care a înregistrat un consum incredibil în testul nostru urban. la capitolul utilitare vorbim despre noua gamă de vehicule comerciale ușoare Renault. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei.

Adaugati comentariu