Cargo&Bus 270 martie 2019
Home Noutati A apărut Cargo&Bus nr. 270, ediția martie 2019
Noutati

A apărut Cargo&Bus nr. 270, ediția martie 2019

46

A apărut numărul 270 al revistei Cargo&Bus, martie 2019, cu un conținut care îmbină, ca de obicei, testele și prezentările de vehicule comerciale cu cele mai noi informații din lumea transporturilor și logisticii.Materialul de deschidere este un test cu măsurători cu DAF XF într-o configurație foarte apreciată pentru transporturile pe distanțe lungi: motor de 13 litri de 480 CP și cabină Space Cab.

Coperta Cargo&Bus 270 martie 2019Tot în acest număr vorbim despre rezultatele obținute de Ford Trucks în România, care a devenit în 2018 lider de piață în segmentele de construcții și vehicule municipale. Despre planurile producătorului pentru acest an am vorbit pe larg în interviul lunii cu Stefano Albarosa, CEO al Cefin Trucks.

În acest ediție vorbim și despre două livrări importante pe plan intern. Prima flotă de camioane grele alimentate cu CNG din România, 10 unități Iveco Stralis NP 460, va fi operată de compania de construcții Ness Proiect din Ploiești. De asemenea, primul model Ford F-MAX merge la compania VESNA GC din Cluj.

Volvo lansează în România versiunea FH Fuel & Efficiency cu multe echipamente de reducere a consumului, iar pe plan extern a livrat clienților primele camioane electrice.

De asemenea, în acest număr vorbim pe larg despre noutățile Scania în gama de construcții, care vor fi prezentate la expoziția Bauma.

Rubrica de tehnologie este rezervată noilor teste cu Mercedes-Benz eActros, în care camionul electric va fi comparat atât cu camioane diesel, cât și cu modele hibrid alimentate de la linii electrice aeriene.

În capitolul legislație vorbim despre noile standarde pentru emisiile camioanelor ce vor fi introduse în UE.

În rubrica de vânzări studiem statisticile de înmatriculări de vehicule comerciale de peste 3,5 tone din prima lună a anului 2019.

În secțiunea de transport de persoane avem un test cu măsurători cu cel mai mare autocar Setra, S 531 DT.

coperta FloteAuto 53 martie 2019Revista Cargo&Bus poate fi cumpărată din toate marile centre de distribuție presă (inmedio și benzinării), alături de revista FloteAuto. În numărul 53 al revistei FloteAuto (Martie 2019) puteți găsi primul test cu noua Mazda3, atât cu motorul pe benzină de 112 CP, cât și cu noul motor diesel de 1.8 litri și 116 CP. De asemenea, în acest număr avem un test cu măsurători cu Peugeot 3008 cu motorul 1.5 BlueHDI. Utilitara testată în această ediție este Citroen Space Tourer cu motor 2.0 BlueHDI. Prețul pachetului FloteAuto – Cargo&Bus este de 10 lei.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

România primește 149 milioane de euro de la UE

România primește granturi în valoare de 149 milioane de euro de la...

Noutati

Fast Danube 2: E oficial!

Comisia Europeană a selectat proiectul Fast Danube 2 pentru finanțare de 195,5...

Noutati

UE va investi şapte miliarde de euro în infrastructuri de transport durabile, sigure şi inteligente

Comisia Europeană a selectat 134 proiecte de transport pentru a primi peste...

CamioaneNoutati

Renault Trucks, Jumbo și SVZ testează prototipul electric „Oxygen”

Renault Trucks își continuă activitatea de cercetare și dezvoltare cu camionul său...