MAN reia producția de camioane și autobuze la 27 aprilie
Home Autobuze MAN reia producția de camioane și autobuze la 27 aprilie
AutobuzeCamioane

MAN reia producția de camioane și autobuze la 27 aprilie

34

Producătorul bavarez a stopat producția la jumătatea lunii martie, pentru a-și proteja angajații, din cauza aprovizionării deficitare și a scăderii cererii de vehicule comerciale. Acum, MAN a anunțat că reia producția de camioane și autobuze la 27 aprilie, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru angajați.După stoparea producției timp de aproximativ șase săptămâni, fabricile MAN Truck & Bus își vor relua treptat activitatea de producție la capacitate redusă, începând cu 27 aprilie 2020. Protecția angajaților are prioritate maximă. De aceea, MAN reia producția cu măsuri ample de protecție.

Acestea includ, printre altele, asigurarea unei distanțe mai mari între angajați, schimbarea rutelor în anumite procese de lucru și, acolo unde este necesar, utilizarea echipamentului de protecție și instruirea specifică a angajaților.

”În ultimele săptămâni, echipa de gestionare a crizelor a lucrat intens la pregătirea condițiilor în care fabricile noastre își pot relua activitatea. Printre principalele provocări se numără asigurarea disponibilității pieselor de către furnizorii noștri, precum și organizarea propriilor noastre procese de lucru, protejându-ne în același timp colegii, dar și măsuri de stimulare a cererii de vehicule comerciale”, a declarat Joachim Drees, CEO MAN Truck & Bus SE.

Unii angajați din producție și administrație vor continua să lucreze în cadrul unui program scurt de lucru sau vor accesa variantele flexibile existente privind împărțirea timpilor de lucru și munca de acasă ori de câte ori este posibil. Revenirea la birou va fi și ea organizată ținându-se cont de condițiile de siguranță.

MAN Truck & Bus va continua să mențină activitatea integrală în cadrul rețelei sale de service pentru mărcile MAN și NEOPLAN. Acest lucru este valabil atât pentru companiile din cadrul rețelei sale proprii, cât și pentru companiile partenere ale MAN Truck & Bus, atât timp cât acest lucru este permis de autoritățile din regiunea respectivă.

Citește și:

Noul MAN TGX, consum mai mic cu până la 8%

MHS Truck Service are program normal de funcționare

MAN Lion’s City E își face loc la Miniatur Wunderland

Cel mai performant motor din lume: 2 litri, 600 CP! Secretele pe care le ascunde

Top 15 cele mai ieftine SUV-uri și crossovere 4×4 din România

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...