MHS Truck Service va avea program normal de funcționare
Home Noutati MHS Truck Service va avea program normal de funcționare
Noutati

MHS Truck Service va avea program normal de funcționare

12

MHS Truck & Bus, importatorul oficial al vehiculelor comerciale MAN în România, anunță că rețeaua de ateliere MHS Truck Service va avea program normal de funcționare în perioada următoare.

În plus, MHS Truck Service va asigura și serviciul de urgență Service24 pentru camioanele și autobuzele MAN.

”Stimați parteneri, dorim să vă asigurăm de întregul nostru sprijin, ținând cont de situația aparte cu care ne confruntăm. Răspândirea noului Coronavirus (COVID-19) a determinat aplicarea stării de urgență atât în țara noastră, cât și în multe țări din Europa. MHS Truck & Bus susține sectorul de transport, vital pentru asigurarea celor necesare depășirii situației de criză. De aceea, atelierele noastre din toată țara vor avea program de funcționare normal și vor asigura serviciul de urgență Service24”, se arată într-un comunicat al MHS Truck & Bus.

De asemenea, procesul de igienizare din locațiile MHS a fost intensificat și adaptat necesităților actuale. Personalul dispune de echipamentul de protecție necesar pentru a putea lucra în condiții normale în această perioadă.

”Pentru protejarea echipei noastre și a dumneavostră, în cazul în care angajații noștri sunt suspectați de infectare cu noul Coronavirus sunt imediat direcționați către serviciile medicale competente. Vă rugăm să ne sprijiniți în acest demers și să aplicați aceeași regulă în ceea ce privește personalul dumneavostră: angajații care au tranzitat o zonă de risc sau au prezentat simptome specifice în ultimele două săptămâni, să nu fie delegați în a vizita atelierele MAN sau să solicite sprijin la serviciul de urgență MAN Service24. Suntem siguri că daca vom colabora și respecta recomandările autorităților, vom susține împreună desfășurarea transportului în această situație dificilă”, se mai arată în comunicatul MHS.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

CNAIR a semnat astăzi contractul de atribuire a lucrărilor de reabilitare a podului de peste canalul Poarta Albă – Midia – Năvodari

Asocierea Geiger Transilvania S.R.L. – Pod-Proiect S.R.L. a fost miercuri desemnată câştigătoarea...

Noutati

Autostrada Sibiu – Pitești: Imagini noi cu primul tunel veritabil de autostradă din România

Pe Autostrada Sibiu – Pitești se lucrează din plin. Iar pasionații de...

Noutati

DAF Trucks Vlaanderen este ”Fabrica Viitorului”

Fabrica DAF Trucks Vlaanderen a fost distinsă cu prestigiosul titlu de „Fabrica...