Kuehne + Nagel România, transport de măști chirurgicale din China

Kuehne + Nagel România a realizat cu succes un transport de măști chirurgicale din China. Măștile comandate de un client din țara noastră au fost donate mai multor spitale.
Kuehne + Nagel România, transport de măști chirurgicale din China

Furnizarea de măști chirurgicale este o provocare majoră pentru orice țară europeană în aceste momente de criză. Tagu Lolium, un client al companiei de logistică Kuehne + Nagel, a reușit recent să asigure un lot de 100.000 de măști chirurgicale produse în China.

Pentru o soluție rapidă de preluare și transport din Guangzhou în București, Tagu Lolium a apelat la filiala din România a Kuehne + Nagel. În ciuda problemelor actuale legate de capacitate, compania de logistică a reușit să transporte în timp util măștile chirugicale extrem de necesare, pe cale aeriană și rutieră, către destinația finală. Măștile au fost donate Fundației MagiCAMP, care le-a distribuit apoi mai multor spitale din țară.

”Îi mulțumesc partenerului nostru Kuehne + Nagel, deoarece măștile au fost transportate, rapid și în siguranță, de la depozitul din China la sediul Fundației MagiCAMP din România”, a declarat Marian Popescu, directorul general al Tagu Lolium.

Tagu Lolium este un producător de șeminee electrice cu sedii în Cluj-Napoca și Oradea.

Citește și:

Primul zbor TAROM full cargo, cu un avion de pasageri convertit

Video: Ce mai transportăm azi? Un dinozaur

Experții Scania în achiziții ajută Spitalul Universitar Karolinska

Declaraţia pe proprie răspundere se poate refolosi. Care sunt situaţiile

Adaugati comentariu