Noul MAN TGX, consum mai mic cu până la 8%

MAN Truck & Bus a prezentat în această seară noul TGX, care promite un consum mai bun cu până la 8%, datorită aerodinamicii îmbunătățite și a noilor sisteme de asistență.
noul MAN TGX

La exterior, noua cabină vine cu o grilă, faruri si ferestre laterale cu design mai modern. În schimb, geamul de deasupra ușii, o veche caracteristică de design a MAN, dispare complet. Noul MAN TGX promite de asemenea o vizibilitate mai bună.

Interiorul este și el mai spațios și mult modernizat. Bordul este orientat spre șofer, panoul de instrumente este complet digital. O altă noutate este selectorul rotativ MAN SmartSelect de pe consola centrală.

Citește și: Părerile clienților despre noul MAN TGX

Potrivit producătorului, ”noul vârf de gamă MAN va seta noi standarde în ce privește ușurința în folosire și conectivitate. El ia în calcul cerințele prezente și viitoare pentru digitalizare, automatizare și carburanți alternativi”. Totuși, noul TGX nu va veni deocamdată și cu motoare noi. Din 2022, însă, MAN va prelua noul motor diesel de 13 litri al Grupului Traton, care va fi introdus de Scania din 2021.

Noi vom conduce noul TGX vineri, iar testul îl puteți citi în numărul viitor al revistei Cargo&Bus, care apare după 17 februarie.

Adaugati comentariu