Livrare majoră de autobuze MAN în Barcelona

MAN Truck & Bus va livra în acest an un număr de 105 autobuze MAN Lion’s City în orașul Barcelona. Comanda făcută de compania metropolitană de transport TMB cuprinde 75 de modele MAN Lion’s City alimentate cu gaz și alte 30 de vehicule hibdrid, cu noul sistem MAN EfficientHybrid, dezvoltat de MAN Truck & Bus.
Livrare majoră de autobuze MAN în Barcelona

Compania metropolitană de transport din Barcelona (TMB) a lansat licitația pentru cele 105 vehicule la începutul acestui an, iar MAN Truck & Bus a câștigat întreaga comandă având o ofertă adaptată perfect solicitărilor companiei din Barcelona. Toate vehiculele vor fi livrate operatorului spaniol de transport până la sfârșitul acestui an.

Conform solicitărilor, MAN va livra 49 de modele MAN Lion’s City (tip A21) alimentate cu gaz natural comprimat, fiecare cu o lungime de 12 metri, și 26 de autobuze articulate (tip A23), cu o lungime de 18 metri, tot CNG. În plus, vor fi livrate și 30 de autobuze hibrid, cu o lungime de 12 metri, primele vehicule din noua generație a modelului Lion’s City, ce dispune de sistemul MAN EfficientHybrid, care vor fi utilizate în Spania.

Cu cele 105 autobuze MAN de ultimă generație, care vor fi livrate în 2019 în Barcelona, flota operatorului TMB, de 1.140 de autobuze, va fi compusă în proporție de peste 50% din vehicule MAN. Compania metropolitană de transport din Barcelona este un partener cheie pentru MAN Truck & Bus, iar decizia de a achiziționa această flotă a venit și în urma satisfacției oferite de autobuzele MAN hibrid existente deja în flota operatorului spaniol.

În afara criteriilor legate de siguranță și protecția mediului înconjurător, oferta MAN Truck & Bus a fost aleasă și în funcție de serviciile oferite în perioada de garanție și post garanție, compania germană făcând investiții substanțiale în ultimii ani pentru a putea oferi TMB servicii excepționale din toate punctele de vedere.

Adaugati comentariu