IVECO a prezentat oficial modelul de curse S-WAY R

IVECO a început sezonul 2020 de curse de camion cu prezentarea oficială a noilor camioane IVECO S-WAY R preparate special pentru Team Hahn Racing și Team Schwabentruck.
IVECO S-WAY R Team Hahn Racing Team Schwabentruck

Evenimentul a avut loc în weekend, la circuitul de teste al centrului de cercetare și dezvoltare al IVECO din Ulm. Din cauza situației actuale, la prezentare a participat un grup restrâns de persoane, în condiții de siguranță.

Piloții Jochen Hahn (Team Hahn Racing) și Steffi Halm (Team Schwabentruck) și-au pus apoi noile camioane la încercare pe circuit, demonstrând performanțele lor.

Prezentarea camioanelor IVECO S-WAY R vine după 5 luni de dezvoltare și testare. Camioanele de curse beneficiază de noutățile tehnologice și de design ale gamei IVECO S-WAY, lansate în 2019.

”IVECO S-WAY R este, fără să exagerez, cel mai bun și mai stilat camion de curse pe care l-am condus vreodată. Abia aștept acest sezon, pentru a demonstra cu adevărat ce poate camionul pe circuit”, a declarat Jochen Hahn, cel mai titrat pilot european, cu 6 titluri FIA ETRC. Hahn și-a botezat noul camion ”Giulia”.

”Când vine vorba de culori, camionul meu este de departe mai frumos decât al lui Jochen. Dar presupun că asta nu va conta prea mult în acest sezon, deoarece toți contracandidații îmi vor vedea camionul doar din spate”, a declarat și Steffi Halm.

Citește și:

Iveco a cucerit ambele titluri în FIA ETRC 2019

Noul camion de curse IVECO, prezentat de Hahn Racing

Camion de curse vs. mașină de raliu, pe un traseu extrem de dificil (video)

Victorie Kamaz în Dakar 2020

Terasele vor fi deschise pe 1 iunie. Sezonul estival, pe 15 iunie

Adaugati comentariu