Iveco a cucerit ambele titluri în FIA ETRC 2019

Iveco a triumfat pentru al doilea an consecutiv în Campionatul European de curse cu camioane (FIA ETRC 2019) atât la piloți, prin Jochen Hahn, cât și la echipe, prin The Bullen of Iveco Magirus.
Titluri Iveco în FIA ETRC 2019

De fapt, pilotul german Jochen Hahn a dominat copios sezonul, având cele mai multe puncte obținute în 7 din cele 8 curse ale campionatului. Pentru Hahn, acesta este al șaselea titlu european și al doilea alături de Iveco.

La finalul celor opt runde, Hahn a acumulat 370 de puncte. El a fost urmat de spaniolul Antonio Albacete (MAN), cu 268 de puncte, și de cehul Adam Lacko (Freightliner), cu 261 de puncte.

Al doilea pilot al echipei The Bullen of Iveco Magirus, germana Stephanie Halm, a terminat sezonul FIA ETRC 2019 pe locul 4. În acest context, Iveco a câștigat pentru al doilea an consecutiv și titlul la echipe. The Bullen of Iveco Magirus a acumulat 627 de puncte, fiind urmată în clasament de echipa Löwen Power (Albacete / Lenz) cu 510 puncte și de Buggyra Racing (Lacko / Janes) cu 395 de puncte.

Adaugati comentariu