Semiremorcă FreshLinc cu design inspirat de desenul unei fetițe de 6 ani

FreshLinc, un transportator specializat în transporturi de produse horticule la temperatură controlată, a primit recent o remorcă specială, cu design inspirat de desenul unui copil.
Semiremorcă FreshLinc cu design inspirat de desenul unei fetițe de 6 ani

FreshLinc a comandat recent 120 de remorci frigorifice Krone. Una dintre acestea are un aspect inspirat de desenul Oliviei Chatterley, fetița de 6 ani a unui furnizor FreshLinc, prin care dorea să aducă un tribut industriei de transport. Desenul combină imaginea unui camion și a unui autobuz cu cea a binecunoscutului curcubeu dătător de speranță în perioada pandemiei Covid-19.

”Olivia a făcut acest desen în cadrul unui proiect școlar. Am decis să transformăm desenul primit pe mail într-un autocolant pentru una dintre semiremorcile noastre noi. Înainte de a intra în operațiunile normale, remorca va avea un program special de vizite la aziluri și spitale din Marea Britanie”, a declarat Andy Marchant, managerul flotei FreshLinc.

Compania deține 400 de camioane și 1.000 de remorci, care circulă în Marea Britanie, Irlanda și Europa într-un ciclu de 7 zile. FreshLinc are aproximativ 6.000 de încărcături mixte pe săptămână, care au nevoie de livrări cu uni sau multi-temperatură.

Cu ultimele 120 de vehicule din seria Cool Liner livrate, numărul de remorci Krone din flota FreshLinc va ajunge la 200.

Citește și:

Disfrimur testează cel mai mare camion frigorific din Spania

O nouă soluție WABCO pentru prevenirea furturilor din remorci

Krone Cool Liner, acum în standard cu Krone Telematics

1.000 de semiremorci Kögel pentru SMET

Permisele de conducere expirate mai pot fi folosite încă 90 de zile

Adaugati comentariu