Girteka cumpără 2000 de camioane Volvo FH din noua generație
Home Camioane Girteka cumpără 2000 de camioane Volvo FH din noua generație
Camioane

Girteka cumpără 2000 de camioane Volvo FH din noua generație

56

Girteka Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistică din Europa, a decis să achiziționeze nu mai puțin de 2000 de camioane Volvo FH de ultimă generație, multe dintre acestea fiind echipate și cu pachet I-Save.

Compania lituaniană are o flotă de 8.000 de camioane și 15.000 de șoferi, care acoperă o rețea vastă din Europa și Rusia.

Noul Volvo FH optimizează consumul și timpul de disponibilitate, dar în același timp oferă șoferului un mediu de lucru minunat. Această investiție va contribui la creșterea siguranței și eficienței flotei noastre”, a declarat Edvardas Liachovičius, CEO al Girteka Logistics.

Volvo Trucks a lansat anul trecut o nouă generație de camioane. Noul FH vine cu o interfață actualizată, faruri cu fază lungă adaptivă (opțional) și un consum mai bun. În plus, versiunea I-Save vine cu un plus de economie de 10%.

Din cele 2.000 de camioane Volvo comandate de Girteka, o mare parte vor fi versiuni I-Save. ”Am testat noul Volvo FH cu I-Save și am descoperit un mare potențial de economisire”, a explicat Edvardas Liachovičius.

”Avem o colaborare lungă și fructuoasă cu Girteka Logistics și suntem mândri de decizia lor de a investi în noile noastre camioane. Noua generație are emisii mai mici și duce eficiența și experiența șoferului la niveluri și mai înalte”, a spus și Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

În mod tradițional, Girteka Logistics și-a finanțat majoritatea camioanelor Volvo prin intermediul Volvo Financial Services. Aceeași structură este aplicată și la comanda actuală.

Producția noii generații de camioane Volvo va începe în martie 2021. Cele 2.000 de camioane pentru Girteka vor fi livrate în acest an.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...

CamioaneNoutati

IVECO S-Way a câștigat premiul Red Dot 2024 la categoria Product Design

IVECO S-Way a obținut prestigiosul premiu Red Dot: Product Design 2024, competiție...

Camioane

Quantron prezintă camioane electrice cu pilă de combustie pe H2

Quantron prezintă primele camioane electrice cu pilă de combustie pe H2 și...