Ford Trucks își extinde rețeaua de vânzări și service din Spania
Home Camioane Ford Trucks își extinde rețeaua de vânzări și service din Spania
Camioane

Ford Trucks își extinde rețeaua de vânzări și service din Spania

23

Ford Trucks își extinde rețeaua de vânzări și service din Spania cu patru noi centre în regiunea Andaluzia. Noile locații sunt administrate de Castejon Group și sunt situate în Utrera și Ecija (Sevilla) și Jerez de la Frontera și Algeciras (Cadiz).Cele patru sedii noi ale Ford Trucks din Spania au suprafețe cumulate de peste 150.000 de metri pătrați. Ele sunt situate în imediata apropiere a autostrăzii A-4, cea mai importantă rută dintre sudul Peninsulei Iberice și restul Spaniei. În plus, dealerul din Algeciras este localizat în Centrul Industrial Cortijo Real, cel mai mare centru logistic din apropierea portului care susține schimbul de mărfuri cu Africa.

Noile sedii administrate de Castejnn Group oferă, pe lângă activitățile comerciale legate de Ford Trucks, reparații mecanice și electrice, tinichigerie și vopsitorie, toate serviciile legate de tahografe și asistență non-stop.

”Suntem încântați de proiectul pe care îl împărtășim cu Grupo Castejon în Andaluzia. Este o comunitate care a arătat deja un interes deosebit pentru marca Ford Trucks, deși prezența acesteia este foarte recentă în Spania”, a declarat José Luis Quero, CEO al F-Trucks Automotive Spain.

Castejon Group are deja două unități Ford F-Max de 44 de tone pentru teste demo cu potențialii clienți, iar numărul acestora va crește în curând. Camionul Anului 2019 în Europa este disponibil într-o singură versiune, 4×2, cu motor Euro 6d de 13 litri ce oferă 500 CP și 2.500 Nm.

Gama Ford Trucks comercializată în Spania mai cuprinde versiuni rigid 4×2, 6×2 și 8×2 cu MTMA între 18 și 32 de tone (motoare de 9 și 13 litri între 330 CP și 420 CP), camioane pentru construcții 6×4 și 8×4 (motoare de 9 și 13 litri între 330 CP și 420 CP) și cap tractor cu cabină de 2,3 metri lățime (motoare de 13 litri de 420 și 480 CP).

Ford Trucks și-a început extinderea în vestul Europei prin deschiderea propriilor centre de vânzări și service în Spania și Portugalia. Tot la finalul anului trecut, compania a ajuns și în Italia. Pentru acest an, Ford Trucks își propune extinderea în Franța și Germania. Pentru țările vestice în care nu are prezență directă, Ford Trucks a semnat un acord de asistență cu TIP Trailer Services, cel mai mare furnizor de servicii after-sales din Europa.

Și în Insulele Canare

Ford Trucks este prezentă de curând și în Insulele Canare, grație unei colaborări cu Roque Nublo Group. Noul centru de vânzări și service este localizat în Aguimes, la Arinaga Industrial Estate (C / Ciprés, 27). Roque Nublo este un specialist în after-sales, oferind asistență nonstop și servicii de întreținere și reparații, inclusiv pentru cutii de viteze.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...