Ford Trucks, acord cu TIP pentru service în Europa de Vest

După lansarea cu succes a noului său autotractor F-MAX, câștigător al premiului International Truck of the Year, Ford Trucks și-a crescut si obiectivul de expansiune în Europa și a semnat un acord cu TIP Trailer Services pentru extinderea rețelei sale de service din Europa de Vest.
Ford Trucks, acord cu TIP pentru service în Europa de Vest

După ce și-a stabilit prezența în Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și Turcia, Ford Trucks continuă să se dezvolte în Europa. Până în 2020, compania își propune să fie reprezentată în 51 de țări de pe continent. În urma succesului internațional al noului său tractor F-MAX, care a câștigat premiul International Truck of the Year, Ford Trucks a ajuns la un acord pentru a crește rapid numărul punctelor de service din Europa de Vest.
În conformitate cu parteneriatul semnat între Ford Trucks și TIP Trailer Services, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii post-vânzare din Europa de Vest, TIP va oferi servicii de garanție, service, precum și servicii proactive pentru vehiculele Ford Trucks din regiune.

”Ford Trucks se dezvoltă rapid la nivel mondial. Aprecierea și entuziasmul la nivel mondial de care se bucură modelul F-MAX, pe care l-am dezvoltat pornind ​​de la zero, a reprezentat o forță motrică importantă care a dus la creșterea obiectivului nostru de expansiune internațională. În paralel cu obiectivul nostru de creștere pe piețele din Europa de Vest, cooperarea cu TIP Trailer Services va contribui semnificativ la obiectivul nostru permanent de asistență continuă pentru clienți. Credem că această cooperare va aduce rezultate pozitive ambelor părți”, a declarat vicepreședintele Ford Trucks, Serhan Turfan.

”Suntem încântați de această cooperare și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim Ford Trucks în drumul lor spre creștere strategică în Europa de Vest. Suntem de părere că acesta este un parteneriat extraordinar pentru ambele părți și că va oferi multe avantaje”, a spus și Paul Beadle, COO al Tip Trailer Services.

Despre TIP Trailer Services

TIP Trailer Services este unul dintre principalii furnizori de servicii din Europa și Canada. Compania este specializată în leasingul de remorci, închiriere, întreținere și reparații, precum și în alte servicii cu valoare adăugată, oferind clienților aceste servicii de transport și logistică. TIP are sediul central în Amsterdam și oferă servicii în 102 de puncte din 17 țări din Europa și Canada.

Adaugati comentariu