Ford Trucks, garanție de 5 ani fără limită de kilometri

Ford Trucks devine primul producător de vehicule comerciale care oferă o garanție de 5 ani, fără limită de kilometri, pentru camioanele sale destinate transportului pe șosea.
Ford Trucks, garanție de 5 ani fără limită de kilometri în Spania

Se întâmplă în Spania, unde Ford Trucks oferă o garanție de 5 ani pentru toate autotractoarele F-MAX și celelalte modele on-road, fără limită de kilometri. Garanția acoperă orice defect care poate apărea în timpul operațiunilor de producție sau asamblare. În schimb, sunt excluse defectele cauzate de uzura normală, la consumabile precum anvelope sau plăcuțe de frână.

Perioada extinsă de garanție se vrea o demonstrație a standardelor stricte de control al calității aplicate de producătorul turc. Vehiculele Ford Trucks au și intervale de întreținere foarte lungi, care ating în multe cazuri 150.000 de kilometri.

Tot pentru a câștiga clienți în Spania, Ford Trucks a activat o serie de servicii financiare și after-sales, care vor ușura cumpărarea și întreținerea vehiculelor.

Alături de Portugalia, Spania a fost prima țară din Europa de Vest în care Ford Trucks a deschis propriile centre de vânzări și service. Tot la finalul anului trecut, compania a ajuns și în Italia. Pentru acest an, Ford Trucks își propune extinderea în Franța și Germania. Pentru țările vestice în care nu are prezență directă, Ford Trucks a semnat un acord de asistență cu TIP Trailer Services, cel mai mare furnizor de servicii after-sales din Europa.

Se pare că Ford Trucks va anunța în curând extinderea perioadei de garanție și pentru modelele on-road achiziționate în România.

Adaugati comentariu