Home Camioane Flotă MAN TGX de nouă generație pentru compania de logistică Sameday
CamioaneLogistică

Flotă MAN TGX de nouă generație pentru compania de logistică Sameday

20

Primele 10 unități MAN TGX de nouă generație au fost livrate de MHS Truck & Bus Group către Sameday. Acestea fac parte dintr-o comandă de 40 de unități a companiei ce este una dintre cele mai importante pe piața de curierat rapid din România.

Factorul decisiv în achiziție a fost experiența bună cu marca de vehicule comerciale MAN. Ca și serviciile post-vânzare oferite de MHS Truck & Bus Group. “Ne bucurăm să continuăm parteneriatul alături de Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat rapid din România. Suntem siguri că noua generație de camioane MAN TGX va ajuta compania să atingă noi standarde de rentabilitate și de mediu”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

MAN TGX 18.470 4×2 BL SA este modelul ales

Modelul ales de Sameday, al noii generații de camioane MAN, este autotractorul MAN TGX 18.470 4×2 BL SA. Unul care este destinat transportului de curierat rapid. Cele 10 autotractoare sunt echipate cu cabină confortabilă GM, motor D26 de 470 CP și cuplu 2400 Nm.

De asemenea, dintre sistemele de îmbunătățire a costurilor amintim TipMatic și sisteme de ultimă generație pentru asistența șoferului. În standard: programul electronic de stabilitate (ESP), controlul tracțiunii (ASR), asistență pentru frânarea de urgență (EBA) și sistemul de avertizare la părăsirea benzii (LDW). Acestea reprezintă combinația optimă pentru o flotă de vehicule economică și eficientă.

Interiorul cabinei este dotat cu scaunul șoferului confort cu suspensie pneumatică. Ca și cu sistem media cu ecran de 7 inch. Șoferii au la dispoziție un spațiu total de depozitare de 990l. Dintre care un sertar sub pat, de 53l, trei compartimente de depozitare deasupra parbrizului. Ca și ladă în stânga și în dreapta, sub pat, cu acces din interior și din exterior.

Își face debutul la Back Friday 2021

Noua flotă de autotractoare MAN va intra rapid în serviciu. Ea va fi utilizată pentru transportul bunurilor comandate în cadrul campaniei Black Friday 2021.

“Suplimentarea flotei și achiziția celor 40 de camioane se încadrează în strategia noastră de investiții. Una prin care urmărim dezvoltarea capacității operaționale. Ca și creșterea eficienței în procesarea unui număr mai mare de colete. În perioada următoare așteptăm volume ridicate de trimiteri generate de sezonul de cumpărături, care începe cu Black Friday și continuă până la finalul anului. Iar concretizarea parteneriatului cu MHS Truck & Bus este una dintre măsurile prin care ne adresăm nevoilor clienților noștri în această perioadă.“, declară Lucian Baltaru, CEO Sameday.

Cu o experiență de peste 14 ani pe piața din România, Sameday este compania de curierat care a înregistrat cea mai spectaculoasă creștere în ultimii ani, numărându-se, în prezent, printre principalii jucători din segmentul său de piață.

Cu o echipă de peste 3.500 de angajați și parteneri, compania este prezentă în România și în Ungaria, oferind atât servicii de livrare door-to-door, cât și livrare în peste 1.950 de lockere easybox. Astfel, Sameday operează cea mai extinsă rețea de lockere din România și Ungaria, propunându-și să reinventeze experiența de livrare zi de zi.

În prezent, expedierile Sameday sunt procesate în 3 hub-uri logistice, unul amplasat în apropierea orașului Chitila, unul în Sibiu și unul în Budapesta.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...