Leasing
Home Camioane Leasing Scania second hand – Serviciile ideale pentru un business în industria transporturilor!
Camioane

Leasing Scania second hand – Serviciile ideale pentru un business în industria transporturilor!

39
O afacere în domeniul transporturilor este mereu avantajoasă, deoarece este tipul de industrie care nu o să falimenteze niciodată. Desigur, la început vor exista anumite investiții de făcut, însă, apelând la ajutorul unor profesioniști în domeniu, nu aveți cum să dați greș.

În industria transporturilor, camioanele reprezintă motorul fiecărei afaceri. Fără acestea, nimic din ce presupune o afacere în acest domeniu, nu poate funcționa. Tocmai din acest motiv, serviciile de leasing Scania second hand puse la dispoziția dumneavoastră de profesioniștii de la Camioane.Scania.ro, sunt atât de avantajoase, având posibilitatea de a intra în posesia unor camioane Scania rulate, simplu, rapid și foarte avantajos.

Un camioan nou nu este ușor de achiziționat, chiar și pentru o afacere cu reputație și cu venituri. Costurile sunt foarte mari, iar în multe situații, achiziționarea unui camion nou nu este rentabilă pe termen lung. Tocmai din acest motiv, profesioniștii de la Camioane.Scania.ro sar în ajutorul micilor și marilor antreprenori, cu cele mai bune și avantajoase soluții în materie de camioane second hand.

Care sunt cele mai importante avantaje ale camioanelor rulate de la Camioane.Scania.ro?

La Camioane.Scania.ro, se pune accent în principal pe fiabilitate, performanță și economie. Puteți alege dintr-o gamă extrem de variată de camioane, peste 200 la număr, camioane care sunt disponibile la prețul corect al pieței și care pot fi achiziționate atât cash, cu banii în mână, cât și prin intermediul unor servicii de leasing foarte avantajoase.

Puteți alege orice camion care este marcat cu eticheta Scania Approved și veți beneficia de siguranța de care aveți nevoie. Cu alte cuvinte, veți putea beneficia de siguranța unei achiziții inteligente și de lungă durată, achiziții care au rolul de a vă aduce profituri pentru firma pe care o conduceți.

Puteți achiziționa un camion second hand prin Camioane.Scania.ro, din aceleași motive pentru care ați achiziționa unul nou. Prețul este mult mai avantajos, iar performanța și fiabilitatea nu sunt trecute cu vederea, în special dacă privim și din punctul de vedere al facilităților puse la dispoziție de profesioniștii de la Camioane.Scania.ro. De asemenea, este de menționat și faptul că, garanția Scania vă urmează indiferent unde mergeți. Aici, puteți descoperi un program de reparații și întreținere Scania care este oferit într-un pachet complet de asistență cu disponibilitate maximă la cele mai avantajoase costuri.

De ce să optați pentru programul de leasing Scania?

Camioanele second hand disponibile prin Camioane.Scania.ro, sunt cea mai bună investiție, deoarece folosind programul de leasing, firma pe care o manageriați nici nu va simți cheltuielile lunare prevăzute pentru întreținerea acestora. În acest fel, aveți posibilitatea de a profita de toate avantajele oferite de cel mai mare centru Scania de camioane rulate din Sud-Estul Europei, având posibilitatea de a amortiza costurile într-un timp foarte scurt, onorând fără probleme toate comenzile pe care v-ați angajat să le duceți la bun sfârșit.

Un camion vechi pe care îl aveți în flotă, poate ceda oricând și într-un moment total nepotrivit. Prin intermediul soluțiilor financiare Scania și serviciilor de leasing Scania, vă veți putea duce la bun sfârșit orice angajament. Scania pune la dispoziția clienților o gamă largă și diversificată de pachete, flexibilitatea fiind cuvântul cheie. Astfel, puteți beneficia de costuri previzibile și de un management potrivit privind riscurile, pe toată durata de funcționare a vehiculelor firmei dumneavoastră.

Camioane.Scania.ro oferă clienților posibilitatea de a apela la servicii foarte avantajoase de leasing operațional, servicii care cu siguranță se vor mula perfect pe nevoile oricărei firme de transporturi. Leasingul operațional se referă la transferul dreptului de utilizare al unei flote, unei companii în condițiile achitării unei rate lunare fixe care acoperă toate costurile de funcționare ale unei mașini cât și alte servicii suplimentare, de la asigurări și până la dobânzi, taxe și impozite, mentenanță, reparații administrative și așa mai departe. Cu alte cuvinte, toate aceste cheltuieli precum și riscurile, sunt preluate de către firma de leasing operațional, iar dumneavoastră vă puteți stabili un plan lunar în ceea ce privește cheltuielile, fără să vă mai faceți griji cu privire la investițiile considerabile care trebuie făcute, de exemplu, în momentul în care un cap tractor se defectează.

Puteți apela la leasing Scania cu toată încrederea și veți avea numai de câștigat!

Dacă vă numărați printre cei care care sunt interesați de dealeri serioși și de încredere pentru achiziționarea unor camioane rulate, sau doriți să apelați la astfel de servicii de leasing, Camioane.Scania.ro este cu siguranță răspunsul pe care îl căutați.

Sunteți invitați să accesați Camioane.Scania.ro. Există informații precise pe site și reprezentanții pot fi contactați pentru informații suplimentare. Orice întrebare sau nelămurire aveți, nu ezitați să luați legătura cu cei de la Camioane.Scania.ro, și veți primi răspunsurile potrivite pentru a aduce un plus afacerii pe care o conduceți, indiferent că sunteți la început de drum sau pur și simplu doriți să vă dezvoltați și să creșteți afacerea curentă.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...