Krone Cool Liner, acum în standard cu Krone Telematics

Începând din luna noiembrie, Krone va echipa toate remorcile frigorifice Cool Liner în standard cu sistemul telematic Krone Telematics.
Krone Cool Liner, acum în standard cu Krone Telematics

Sistemul Krone Telematics KSC ProPlus Cool instalat standard pe remorcile Cool Liner oferă următoarele funcții: monitorizează locația, ușile remorcii, datele de operare, temperatura din spațiul de marfă, starea unității de răcire, starea sistemului de cuplare și mesajele de eroare de la sistemul de frânare.

În plus, Krone Telematics KSC ProPlus Cool se ocupă de administrarea documentelor prin WLAN. Atât dispecerul, cât și șoferul, se pot conecta la Krone Telematics Box prin WLAN pentru a cere datele cerute. Opțional este disponibilă și varianta Cool Dialog cu înregistrarea temperaturilor.

”Cu echipamentul standard al remorcilor noastre Cool Liner cu sistemul telematic ProPlus Cool reacționăm la cerințele clienților. În prezent, aproape toate remorcile frigorifice sunt comandate și echipate cu acest sistem. Avantajele sunt evidente. Krone Telematics face viața de zi cu zi a companiilor de transport mult mai ușoară, nu doar prin monitorizarea continuă a temperaturilor și a datelor de operare, dar și prin monitorizarea transparentă a costurilor datorită raporturilor regulate despre uzura componentelor. Un alt argument puternic este platforma telematică a unui producător independent, deoarece Krone Telematics este compatibil cu toate portalurile”, a declarat Dr. Frank Albers, Director General de Vânzări și Marketing al Krone.

Clienții noi, care nu au mai utilizat până în prezent sistemul, pot testa Krone Telematics gratuit pe o perioadă de trei luni. Desigur, sistemul telematic Krone Telematics poate fi instalat ușor și rapid pe toate vehiculele Krone.

Adaugati comentariu