Daimler Truck AG și-a lansat noul website

Toate activitățile Daimler legate de camioane și autobuze sunt acum grupate în noua structură Daimler Truck AG, care dispune și de un website propriu.
Daimler Truck AG își lansează noul website

Grupul Daimler a lansat o nouă structură corporatistă de la 1 noiembrie. Reunirea diviziilor de autoturisme și vanuri, precum și a celor de camioane și autobuze, a devenit realitate în subsidiare de la finalul lunii octombrie.

Activitățile Daimler Trucks și Daimler Buses s-au grupat în Daimler Truck AG. Cu peste 35 de sedii principale în jurul globului, aproximativ 100.000 de angajați și șapte mărci de vehicule în portofoliu, Daimler Trucks & Buses este unul dintre cei mai mari producători de vehicule comerciale din lume.

Noua structură vine și cu propriul web-site: http://www.daimler-truck.com/. Noutățile de la Daimler Trucks & Buses sunt prezentate în Newsroom. Canalele de social media șunt și ele prezente în noul web-site, la fel și subiecte importante despre tehnologiile viitorului.

”Cu noul web-site, oferim fiecărui vizitator online posibilitatea de a accesa informații complete despre Daimler Truck AG. Recomand în special zona What Drives Us, unde clienții noștri sunt subiectul principal. De aceea arătăm, într-o serie de filme autentice, cu ce se confruntă ei în fiecare zi. Filmele sunt făcute pentru a te face mândru și a vrea să le arăți și familiei și prietenilor”, a declarat Florian Martens, șef de comunicare globală al Daimler Trucks & Buses.

Noul web-site al Daimler Truck AG este deja online și disponibil pe cele mai populare dispozitive electronice.

Adaugati comentariu