Thomas Hilse este noul președinte al IVECO

I​VECO a anunțat numirea lui Thomas Hilse ca președinte al mărcii IVECO de la 1 noiembrie 2019. În acest rol, Hilse va fi responsabil cu managementul produselor globale, vânzări, marketing și dezvoltarea rețelei pentru marca IVECO.
Thomas Hilse este noul președinte al IVECO

El va avea ca obiectiv consolidarea poziției IVECO și extinderea prezenței pe piețele din întreaga lume. Thomas Hilse are o experiență de 22 de ani în industria de camioane, autobuze și vehicule comerciale, câștigată în poziții de vârf pentru diferite mărci în Europa, regiunea NAFTA, America de Sud și Sud-Estul Asiei. El s-a ocupat pe rând de toate aspectele acestei afaceri, de la vânzări și dezvoltare a activității la servicii și planificare de produs. A studiat Ingineria Mecanică și Administrarea Afacerilor și are un master în relații internaționale.

Gerrit Marx, fostul președinte interimar, a declarat: ”Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Thomas în organizația noastră. El ni se alătură într-un moment important, când tocmai am lansat noua gamă de vehicule comerciale ușoare Daily și gama IVECO Way cu noul camion greu S-WAY, dar și noi servicii digitale. Thomas aduce cu el o experiență puternică în managementul afacerii cu vehicule comerciale, care va fi foarte valoroasă în ghidarea succesului viitor al mărcii IVECO pe tot globul”.

Fostul președinte al IVECO, Pierre Lahutte, a demisionat la începutul anului pentru a reveni în țara sa natală, Franța. Postul a fost ocupat interimar de Gerrit Marx, președinte al segmentului de Vehicule Comerciale și Speciale din cadrul CNH Industrial.

Adaugati comentariu