Acotral își extinde flota cu 60 de unități Volvo FH cu I-Save

După rezultatele bune obținute de primele 10 autotractoare Volvo FH cu I-Save din flotă, compania spaniolă Acotral a decis să achiziționeze alte 50 de unități.
Acotral Volvo FH cu I-Save

În urmă cu câteva luni, compania de transport cu sediul la Malaga a optat în premieră pentru noul model FH cu I-Save. În aceste luni, noile camioane au înregistrat consumuri foarte bune, astfel încât Acotral a decis să achiziționeze alte 50 de unități Volvo FH cu I-Save. Camioanele au fost achiziționate prin intermediul Volvo Financial Services.

Noile vehicule vor fi integrate în flota de peste 2.000 de camioane a operatorului spaniol. Ele vor fi folosite preponderent pentru transport și distribuție de produse alimentare în toată Spania.

”Este o mare onoare că o companie majoră precum Acotral a avut încredre în camioanele noastre și ne-a ales ca partener în operațiunile ei. Sunt convins că rezultatele optime obținute de aceste camioane și serviciile oferite vor da startul unei relații de lungă durată între companiile noastre”, a declarat cu această ocazie Giovanni Bruno, CEO al Volvo Trucks Spania.

Citește și:

Test Volvo FH cu I-Save: Unde-s doi, puterea crește

Test Volvo FH 460 TC: Plăcerea de a economisi

Volvo FH cu I-Save, mai economic cu până la 7%

Cele 2 decizii ale Guvernului privind masca de protecţie şi programul teraselor

Adaugati comentariu