Iveco Bus a livrat modelul Crossway cu numărul 44444
Home Autobuze Iveco Bus a livrat modelul Crossway cu numărul 44444
Autobuze

Iveco Bus a livrat modelul Crossway cu numărul 44444

53

​De la lansarea din 2006, Iveco Crossway a continuat să bată recorduri și și-a confirmat mereu statutul de lider în segmentul interurban. Recent, Iveco Bus a livrat modelul Crossway cu numărul 44444.”Cu modelul cu numărul 44444 livrat, gama Crossway își consolidează poziția de lider în segmentul interurban. Multiplele sale variante, atât în ce privește configurațiile, cât și tipurile de propulsie, l-au adus în postura de cel mai bine vândut autocar din Europa”, a spus Stéphane Espinasse, șeful IVECO BUS.

Disponibil în versiuni de 10,8, 12 și 13 metri lungime, cu motoare diesel sau alimentate cu gaz de 320-400 CP, Crossway se poate adapta nevoilor oricărui client. De aceea, gama a primit numeroase premii internaționale, cele mai recente fiind ”International Bus & Coach Award 2017” și ”Sustainable Bus of the Year 2018”.

CROSSWAY – Versiunea NATURAL POWER

Crossway Natural Power cu motor alimentat cu CNG reduce drastic emisiile de particule și de oxizi de azot, în timp ce nivelul de zgomot scade cu până la 3 decibeli. Când este alimentat cu biogaz, motorul are emisii de CO2 mai mici cu până la 95%.

CROSSWAY – Versiunea HIGH VALUE

O evoluție a Crossway Line, echipată în plus cu aer condiționat, guri de ventilație și iluminare individuale, totul fără a crește înălțimea vehiculului.

CROSSWAY – Versiunea LINE

Ideală pentru transport de persoane pe distanțe mici și medii. Versiunea este caracterizată de confort și siguranță, un consum redus, intervale de întreținere mai lungi și un mediu de lucru ergonomic pentru șofer.

CROSSWAY – Versiunea POP

Potrivită pentru transport școlar datorită accesibilității și a confortului de la interior.

CROSSWAY – Versiunea PRO

Răspunsul perfect pentru toți clienții care caută vehicule pentru transport regional sau mix (urban și interurban). Crossway Pro este un vehicul versatil, care oferă pragmatismul unui autobuz interurban și confortul unui autocar.

Gama Crossway este produsă la fabrica din Výsoké Mýto (Cehia). Cu peste 3.800 de angajați și 1.700 de subcontractori, fabrica este cel mai mare producător de autocare și autobuze din Europa, cu peste 4.000 de vehicule livrate anual. IVECO BUS este o marcă a CNH Industrial și mai deține o fabrică în Annonay (Franța).

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

AutobuzeNoutatiRutierTransportatori

Nou parteneriat între FlixBus și Christian Tour

FlixBus și Christian Tour au anunțat semnarea unui parteneriat prin care agenția...

AutobuzeNoutatiRutierTransportatori

Primăria Galați cumpără 10 microbuze electrice Karsan e-Jest

Primăria Municipiului Galați anunță că a semnat contractul pentru achiziția a 10...

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...