20 de camioane IVECO S-Way LNG pentru Arcese
Home Camioane 20 de camioane IVECO S-Way LNG pentru Arcese
CamioaneTehnologie

20 de camioane IVECO S-Way LNG pentru Arcese

47

Președintele IVECO, Thomas Hilse, a predat oficial 20 de camioane S-Way NP, versiunea cu gaz natural lichefiat (LNG), lui Matteo Arcese, președintele executiv al grupului Arcese. Ceremonia a avut loc cu ocazia unei vizite la noul sediu din Basiano al companiei Arcese.Vehiculele alese de Grupul Arcese sunt adevăraţi pioneri în transportul conectat și eficient, graţie tehnologiei avansate și a serviciilor remarcabile, totul contra unui Cost Total de Proprietate extrem de competitiv.

”Am acordat întotdeauna atenție specială durabilității. Reducerea emisiilor în operațiunile noastre este un obiectiv pe care îl împărtășim din ce în ce mai mult cu clienții noștri. Actualizarea constantă a flotei noastre și investițiile în vehicule care utilizează combustibili alternativi sunt doar două exemple ale pașilor pe care îi parcurgem în această direcție. Am ales IVECO deoarece credem că S-Way sunt unele dintre cele mai bune tractoare alimentate cu LNG de pe piață, în ceea ce priveşte puterea, autonomia și fiabilitatea, ceea ce le face răspunsul ideal la cerințele serviciilor noastre de transport de tonaj greu pe distanțe lungi”, a declarat Matteo Arcese, Președintele Executiv al Grupului Arcese.

20 de camioane IVECO S-Way LNG pentru Arcese”Dorim să mulțumim Grupului Arcese pentru că și-au pus din nou încrederea în brandul IVECO. Admirăm clarviziunea companiei: de-a lungul anilor, s-a transformat în grupul productiv, extrem de inovator, pe care îl vedem astăzi. IVECO a fost partenerul de călătorie aproape constant al Arcese, construind o relație de încredere reciprocă și colaborare. Suntem onorați să facem parte din creșterea durabilă a flotei sale, cu un vehicul de ultimă generație, în cazul căruia tehnologia, serviciile și sustenabilitatea funcționează împreună perfect pentru a respecta mediul”, a spus și Thomas Hilse, președintele IVECO.

Vehiculele furnizate sunt echipate cu motoare Cursor 13 de 460 CP, cutii de viteze Hi-Tronix cu 12 trepte, sistem predictiv de menținere a vitezei de croazieră și două rezervoare LNG de 440 litri pe ambele părți. Vehiculele alimentate cu gaz au emisii de NO2 mai mici cu 90% și de particule fine mai mici cu 95%. Motoarele sunt configurate să funcționeze cu biometan, caz în care emisiile de Co2 scad și ele cu 95% față de un echivalent diesel. În modul silențios, camionul emite doar 71 de decibeli, putând fi folosite și noapte în zonele urbane. Autonomia de 1.600 km pentru versiunea cu rezervor de 540 de litri permite și cursele pe distanțe foarte lungi.

Un beneficiu important este și Connectivity Box, care menține vehiculul conectat cu specialiștii IVECO din camera de control, care monitorizează vehiculul în orice moment. Acest lucru permite planificarea eficientă a operaţiunilor de întreținere și a reparațiilor și ajută la prevenirea opririlor neplanificate. Sistemele Ecofleet, Driving Style Evaluation (DSE) și Driver Attention Support (DAS) contribuie de asemenea la reducerea Costului Total de Proprietate.

Noile vehicule IVECO S-Way NP sunt, de asemenea, primele tractoare în culorile noi ale Arcese. Această restilizare subliniază identitatea mărcii, este conformă cu istoria și valorile companiei, fiind orientate totodată către viitor, deoarece compania promovează activităţi de logistică și transport din ce în ce mai durabile.

Asistența post-vânzare este oferită de dealerul IVECO Officine Brennero, care vine în ajutorul clienţilor prin cele patru locații și o rețea de ateliere din provinciile Trento, Verona, Mantua, Pordenone, Udine, Trieste și Gorizia.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Tehnologie

ABB E-mobility și MAN demonstrează încărcarea MW pe eTruck

ABB E-mobility și MAN Truck & Bus au sărbătorit premiera sistemului de...