16 Volvo FH cu I-Save pentru TRANS SESE

Volvo Trucks România a livrat recent companiei de transport TRANS SESE din Cluj o comandă de 16 unități FH cu pachet I-Save.
TRANS SESE 16 Volvo FH cu I-Save

Tehnologia I-Save, care are la bază eficientul motor cu Turbo Compound, a dovedit în practică un impact important asupra consumului de motorină și de AdBlue. De aceea, din ce în ce mai mulți clienți din Europa, dar și din România, optează pentru pachetul opțional I-Save pentru modelul Volvo FH.

După ce anul trecut a achiziționat 25 de unități Volvo FH, compania TRANS SESE din Cluj a optat de această dată pentru completarea flotei cu încă 16 unități Volvo FH 460 TC, echipate cu pachetul I-Save. Noile camioane au fost livrate săptămâna trecută.

Noile camioane beneficiază de finanțare prin Volvo Financial Services și de acoperire maximă prin contractul service Volvo Gold. Acestea urmează să fie folosite, în principal, pentru transporturi pentru clienții din industria automotive.

Baza lui Volvo FH cu I-Save este noul motor D13TC, cel mai eficient din istoria Volvo Trucks. Acesta dispune de pistoane care îmbunătățesc combustia, dar mai ales de o a doua turbină pe traseul de evacuare, care preia excesul de energie din gazele de eșapament și o transmite, prin intermediul unui angrenaj de roți dințate, la arborele cotit.

Cu ajutorul acestei inovații, motorul D13TC produce un cuplu suplimentar de 300 Nm și funcționează la turații mai mici. În practică, aceasta se traduce printr-un consum de carburant mai mic cu 7-10% și un consum de AdBlue mai mic cu aproximativ 40%.

Adaugati comentariu