100.000 de camioane din noua generație DAF
Home Camioane 100.000 de camioane produse din noua generație DAF
Camioane

100.000 de camioane produse din noua generație DAF

45

De pe linia de asamblare a fabricii DAF din Eindhoven a ieșit la finalul săptămânii trecute camionul cu numărul 100.000 din noua generație DAF XF și CF.Niciodată în istoria companiei nu s-a ajuns atât de repede la numărul de serie 100.000. Primul vehicul din actuala generație XF și CF a fost produs în luna iulie 2017. De atunci, nu mai puțin de 100.000 de unități au fost produse la fabricile DAF Trucks din Eindhoven și Leyland Trucks din Marea Britanie.

Camionul aniversar este un model DAF XF 450 4×2 FT Super Space Cab, care a fost livrat în mod oficial companiei belgiene Groep Gheys.

”Faptul că am ajuns atât de repede la această bornă simbolică este o dovadă a calității și eficienței camioanelor din noua generație DAF. Clienții noștri laudă fiabilitatea, consumul redus, costurile mici de operare și confortul șoferului. Nu este de mirare că DAF este cel mai vândut autotractor din Europa”, a declarat Harry Wolters, președintele DAF Trucks.

Gheys Group, compania belgiană care a comandat camionul, este specializată în transport de containere și de mărfuri vrac. ”Avem o lungă tradiție cu DAF. Primul vehicul pe care a început să-l utilizeze tatăl meu la mijlocul anilor 60 a fost un autocar DAF convertit în camion pentru mutări. Noi am început să introducem camioanele DAF în flota noastră în 2015. Am fost mereu foarte mulțumiți de camioanele DAF și de centrele zonale de service. De aceea, acum avem 80 de camioane DAF în flotă și vom extinde numărul cu alte 25 în acest an”, a declarat coproprietarul Luc Gheys.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

PepsiCo România alege autocamionul electric de la Volvo Trucks

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, cumpără primul...

Camioane

Volvo va lansa camioane propulsate cu hidrogen

Volvo Trucks dezvoltă motoare cu combustie care funcționează cu hidrogen. Testele pe...

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...