XF Ultimate anunță finalul acestei generații de camioane DAF
Home Camioane XF Ultimate anunță finalul acestei generații de camioane DAF
Camioane

XF Ultimate anunță finalul acestei generații de camioane DAF

38

DAF introduce pachetul Ultimate pentru modelele CF și XF, care consistă într-o serie de echipamente ce îmbunătățesc confortul, eficiența și siguranța. Pentru companiile care doresc cel mai mare timp de disponibilitate posibil există chiar un pachet Ultimate+.Una dintre primele caracteristici ale Ultimate Package este sistemul Battery Energy Management, care monitorizează starea bateriilor. De asemenea, presiunea din anvelope este monitorizată de sistemul Tyre Pressure Monitoring.

Modelele DAF CF și XF cu pachetul Ultimate sunt echipate și cu sistemul Predictive Cruise Control. Acesta anticipează traseul cu 2 km înainte și controlează sistemul de propulsie pentru a profita la maximum de energia cinetică a camionului. Astfel, sistemul poate reduce consumul cu până la 4%.

Pachetul Ultimate mai include faruri și stopuri LED, pentru o vizibilitate maximă și consum redus de energie. Producătorul spune că noile blocuri optice sunt proiectate să reziste pe întreaga durată de viață a camionului.

Pentru confortul șoferului, Ultimate Package plusează cu sistemul de climatizare DAF Climate Control, dar și cu o priză de 24 V/40 amperi proiectată special pentru a alimenta un cuptor cu microunde.

XF Ultimate anunță finalul acestei generații de camioane DAFCompaniile care vor și mai multă eficiență pot opta pentru pachetul Ultimate+. Acesta include sistemul de administrare a flotei DAF Connect, dar și un contract de service DAF MultiSupport Flex Care.

Noile pachete Ultimate și Ultimate+ pot fi comandate pentru aproape orice model nou CF și XF echipat cu motoare PACCAR MX-11 sau MX-13.

După cum sugerează și numele, aceasta este ultima ediție specială a actualei generații DAF, care se pregătește de înlocuire. În ultimele luni, mai multe camioane din noua generație au fost surprinse pe drumurile din Europa cu camuflaj puternic, cel mai probabil în fazele finale ale testelor cu clienții. Din câte se pare, noile modele vor avea un bot aerodinamic de până la 20 cm, fapt sugerat de placa frontală de camuflaj situată la distanță destul de mare de nivelul parbrizului.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

40 de camioane destinate sectorului de construcții, livrate de AUTOGLOBUS la Timișoara

Autoglobus anunță livrarea a 40 de camioane către Drumuri și Poduri Banat...

Camioane

eActros 600 a trecut cu succes toate testele înainte de începerea producției de serie

Wörth am Rhein găzduiește nu numai cea mai mare fabrică de camioane...

Camioane

Ford Trucks și IVECO semnează un Memorandum de Înțelegere pentru a examina potențiale sinergii

Ford Trucks și IVECO au în plan un eventual parteneriat tehnologic. Primul...

Camioane

Gheorghe Vlase – Ambasadorul Ford Trucks F-Max pentru un condus eficient

AIC Trucks anunță lansarea unui proiect de test și analiză reală a...