DAF Connect introduce funcția Remote Tacho Download

DAF Trucks introduce funcția Remote Tacho Download în platforma DAF Connect de administrare a flotei. Operatorii de transport pot folosi noua funcție pentru a citi, stoca și analiza memoria cardului șoferului și a tahografului online, în timp real.
DAF Connect introduce funcția Remote Tacho Download

Remote Tacho Download ajută companiile să mențină o administrare exactă a tahografului și să economisească timp. Noua funcție a fost adăugată ca o aplicație în meniul DAF Connect, platforma online de monitorizare a performanțelor vehiculelor, flotei și șoferilor în timp real. Aplicația oferă un răspuns rapid și complet la întreaga gamă de informații tahografice disponibile la vehiculele conectate. De asemenea, perioadele de conducere și de odihnă sunt prezentate în timp real.

CITEȘTE AICI TEST DRIVE CU DAF XF 480!

Cu Remote Tacho Download, DAF oferă trei soluții într-unul singur: un instrument de descărcare, stocare și analizare a datelor. ”Menținerea unor înregistrări exacte despre cardurile șoferilor și memoria tahografului este o muncă intensă și expusă la greșeli. Poți ajunge să plătești mii de euro pentru fiecare greșeală de notare”, explică Jorg Wijnands, director de marketing DAF Connect.

Noua funcție Remote Tacho Download din DAF Connect asigură citirea și stocarea automată a informațiilor, respectând în totalitate prevederile legale. ”Operatorii de transport pot monitoriza constant camioanele și șoferii pentru a se asigura că respectă timpii de condus și de odihnă și să intervină unde este necesar. Astfel oferim un sentiment mai puternic de siguranță și evităm riscul unor amenzi costisitoare”, a mai spus Wijnands.

Adaugati comentariu