Kögel Telematics furnizează date către toate portalurile telematice uzuale
Home Remorci Kögel Telematics furnizează date către toate portalurile telematice uzuale
RemorciServicii

Kögel Telematics furnizează date către toate portalurile telematice uzuale

22

Producătorul de remorci Kögel a prevăzut încă din 2018 sistemul telematic Kögel Telematics cu interfețe deschise pentru toate portalurile telematice uzuale.Doi dintre cei mai importanți producători de remorci din Europa, Krone și Schmitz Cargobull, și-au deschis recent interfețele standardizate față de sistemele telematice ale celuilalt partener. Kögel a făcut acest pas încă din 2018.

Astfel, operatorii flotelor mixte de semiremorci beneficiază de acces facil la toate datele telematice privind flota, mulțumită interfețelor deschise ale Kögel Telematics, indiferent de portalul telematic preferat.

”Cu această soluție pragmatică, demonstrăm încă o dată că clientul și nevoile sale individuale sunt pe primul loc la Kögel. Doar interfețele standardizate și deschise, precum și compatibilitatea cu sistemele terților garantează o gestionare eficientă a flotei”, explică Josef Warmeling, director general la departamentul de vânzări în Europa de Nord și de Vest.

Sistemul telematic propriu pentru semiremorci al Kögel furnizează acces în timp real la datele privind sistemul EBS, localizare, răcire, anvelope și remorci. Mulțumită bazei de date Kögel Connectivity, toate datele înregistrate pot fi afișate în portalul web Kögel Telematics clar și explicit, precum și în alte sisteme de gestionare a flotei. În plus, datele pot fi importate în timp real în procese existente precum și într-o largă varietate de sisteme software. Aceste date pot fi evaluate în funcție de necesități prin intermediul portalului web Kögel Telematics și tuturor sistemelor uzuale.

În plus, este posibilă setarea unor alarme în portalul web Kögel Telematics, care să alerteze transportatorul, atelierul de service sau gestionarul flotei, prin SMS sau e-mail, cu privire la abaterile definite de la parametrii setați – fie că este vorba despre o abatere a vehiculului de la rută (geofencing) sau, de exemplu, o abatere de la temperatura de referință.

Kögel Telematics este disponibil pentru toate vehiculele din portofoliul de produse Kögel. Pachetele telematice și posibilitățile datelor transferabile, dotările hardware opționale și prețurile pot varia în funcție de tipul semiremorcii. Kögel Telematics este disponibil și ca soluție retrofit.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Remorci

Kässbohrer, o nouă familie de semiremorci frigorifice

Kässbohrer a lansat noua sa gamă de semiremorci frigorifice, din care fac...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...