USER, curs pentru expediții maritime de mărfuri

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) organizează cursuri online în domeniul expedițiilor maritime de mărfuri. 

Durata cursurilor este de trei săptămâni, în perioada 02 – 19 mai 2023. Acestea respectă Standardele FIATA (Federația Internațională a Asociațiilor de Expeditori de Mărfuri).

Acestea presupun 2 sesiuni online/săptămână a câte 2-3 ore, în care lectorul prezintă materialul de curs, răspunde la întrebările cursanților și explică studii de caz. Sesiunile online încep la ora 18:00.

USER oferă o reducere de 20% față de tariful afișat pe site, pentru persoanele care se înscriu până la data de 21 aprilie 2023 (https://user.ro/curs-transport-maritim/).

Cursurile se desfășoară prin intermediul platformelor Google Meet și Google Classroom, fiind structurate în două module ce acoperă toate cunoștințele necesare în expedițiile de marfă pe cale maritimă. Fiecare modul este predat de câte un lector cu experiență în domeniul respectiv.

1) Introducere în expedițiile de mărfuri

2) Transport maritim general și containereLa finalul acestora, cursantul ar trebui:

• să aibă o bază solidă în cerințele operaționale pentru transportul maritim de marfă;
• să stăpânească legislația în domeniu;
• să cunoască responsabilitățile contractuale în comerțul internațional, inclusiv condițiile de livrare Incoterms 2020;
• să dețină experiență practică cu documentația utilizată în domeniul expedițiilor de mărfuri pe cale maritimă;
• să înțeleagă cerințele și responsabilitățile de asigurare pentru expeditori;
• să cunoască tot procesul expediției de mărfuri, de la un capăt la altul.

La terminarea cursurilor și promovarea testelor de evaluare, cursantul poate obține Diploma USER de competență profesională.

Pentru a participa la cursuri, se completează Formularul de înscriere, care se poate descărca de pe site-ul USER și se transmite prin e-mail la adresa: training@user.ro.

Adaugati comentariu