Home Autobuze Karsan e-JEST este liderul european pentru al treilea an consecutiv!
Autobuze

Karsan e-JEST este liderul european pentru al treilea an consecutiv!

44

Pionier în electrificarea transportului public în Europa, Karsan se diferențiază prin produsele sale de succes. Karsan e-JEST, model lansat în 2019, a devenit cel mai bine vândut mini-bus electric din Europa în 2022. La fel cum o făcuse și-n precedenții doi ani.

Oferind soluții de mobilitate de înaltă tehnologie cu viziunea de a fi „Un pas înainte în viitorul mobilității”, Karsan face impresie nu doar în Tucia, ci și în Europa cu autobuzele sale electrice. Compania domină piața în segmentul minibus-elor microbuze electrice pe continent, este, iar e-JEST, primul său model electric, lansat în 2019, rămâne lider și în 2022.

Piața aproape s-a dublat într-un an!

Conform Raportului European Minibus Market publicat de Wim Chatrou – CME Solutions în 2022 pentru vehiculele de transport persoane între 3,5-8 tone, Karsan e-JEST este liderul pe piața modelelor electrice cu o cotă de 28%. Un rezultat cu atât mai notabil cu cât piața, în ansamblu, a crescut cu 84% în 2022 comparativ cu anul precedent.

CEO-ul Karsan, Okan Baş, a precizat: „Am închis încă un an ca lider pe o piața în creștere, într-un moment în care concurența a început să capete putere. Și suntem liderul pieței europene de mini-bus electrice cu e-JEST pentru al treilea an consecutiv.

Acesta este un succes foarte semnificativ nu numai pentru Karsan, ci și pentru industria auto turcă. Cu rezultat excelente pe piețe precum Franța, România, Portugalia, Bulgaria și Spania, Karsan e-JEST model pe care l-am lansat la sfârșitul anului 2018 și l-am pus în funcțiune în 2019, continuă să-și sporească succesul în fiecare an.

În multe țări europene, oamenii călătoresc în siguranță cu autobuzele e-JEST. Acesta este, de asemenea, cel mai bun in

dicator al experienței lui Karsan, al cercetării și dezvoltării avansate și al experienței angajaților calificați. Pe lângă e-JEST, modelul nostru e-ATAK de 8 metri lungime a devenit liderul segmentului de midi-bus electric în Europa pentru a doua oară în 2022. Cred că toate modelele Karsan vor menține aceeași rată de succes puternică în 2023”

Confort de autoturism în transportul public!

Cu o manevrabilitate ridicata si un confort fara precedent pentru pasageri, e-JEST are un motor electric BMW care produce o putere de 170 CP si un cuplu de 290 Nm. Cu bateriile sale folosind tehnologia BMW, e-JEST oferă o autonomie de până la 210 de kilometri și cele mai bune performanțe din clasa de autobuze electrice de 6 metri. Sistemul de frânare regenerativă e-JEST care asigură recuperarea energiei poate încărca 25% din bateriile sale.

Echipat cu un panou de afișare complet digital, pornire fără cheie, intrare USB și o funcție opțională care oferă infrastructură compatibilă cu Wi-Fi, e-JEST are dotări și un un confort la nivelul unui autoturism. La cel din urmă capitol contribuind substanțial și sistemul său de suspensie independentă pe 4 roți.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Autobuze

Karsan e-Atak autonom își extinde serviciile în Finlanda

Autobuzul electric autonom Karsan e-Atak, de 8 m lungime, primul vehicul fără...

Autobuze

De Lijn, acord-cadru cu Irizar e-mobility

De Lijn, operatorul de transport public din Regiunea Flamandă a Belgiei, a...

Autobuze

Karsan e-Jest și e-ATA, lideri în Europa al patrulea an consecutiv

Karsan, care joacă un rol de pionierat în transformarea transportului public în...

Autobuze

Un nou autocar MAN Lion’s Coach pentru Farul Constanța

La începutul acestui an, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul...