UPS oferă o nouă metodă de împachetare sigură a sticlelor (video)

UPS, în partneriat cu Sealed Air, Smurfit Kappa și Macfarlane Packaging, a lansat o nouă gamă de ambalaje pentru băuturi. Noile ambalaje permit o împachetare sigură a sticlelor individuale și sunt lansate mai întâi în Marea Britanie, țară în care comenzile online de băuturi înregistrează creșteri foarte mari.
UPS oferă o nouă metodă de împachetare sigură a sticlelor

”Comerțul electronic prezintă a oportunitate pentru producătorii de băuturi să își crească afacerile. 20% dintre consumatorii din piețele cheie de export apelează deja la comenzile online. Am proiectat noile ambalaje pentru a simplifica procesul de împachetare sigură a sticlelor. Astfel, aceste produse fragile pot ajunge la destinație în siguranță”, a declarat Mark Vale, președinte al UPS UK & Irlanda.

Producătorii de alcool care vor expedia cu UPS vor beneficia de asigurare a daunelor dacă folosesc noile ambalaje aprobate. Există patru dimensiuni de ambajale, care pot găzdui majoritatea sticlelor de vin și băuturi spirtoase de pe piață. Ambalajele sunt 100% reciclabile.

În locul polistirenului, noile ambalaje folosesc tehnologia Korrvu Retention dezvoltată de Sealed Air. Cu ajutorul unei folii transparente, sticlele pot fi suspendate în interiorul cutiei, înconjurate pe toate părțile de cel puțin două straturi de carton. Cutiile pot fi folosite pentru prezentare în magazine și baruri sau ca ambalaj pentru cadouri.

UPS oferă servicii directe de export B2C din Europa în 60 de țări din America de Nord, Asia-Pacific, America de Sud și Africa, pe lângă serviciile globale de expedieri de băuturi B2B.

Adaugati comentariu