Succes total pentru MAN la ETM Awards 2020

La ediția 2020 a ETM Awards, MAN Truck & Bus s-a impus în nu mai puțin de zece categorii. De la comerciale ușoare la camioane grele și autobuze, vehiculele MAN au impresionat cititorii, clienții și șoferii din juriu.
Succes total pentru MAN la ETM Awards 2020

Premiile sunt organizate de editura germană ETM (care publică revistele de specialitate trans aktuell, lastauto omnibus și FERNFAHRER), în colaborare cu DEKRA. Peste 250 de vehicule comerciale au concurat la 16 categorii, iar MAN s-a impus la nu mai puțin de 10 categorii ETM Awards 2020.

În premieră au fost introduse trei categorii suplimentare, pentru comerciale ușoare, autobuze și camioane electrice. MAN s-a impus la toate cele trei categorii, prin modelele eTGE, Lion’s City 12 E și eTGM.

În plus, noul MAN TGX a câștigat categoria de camioane pentru transport pe distanțe lungi, iar noul MAN TGS s-a impus în categoriile basculante de peste 32 de tone și vehicule de distribuție de peste 18 tone.

Și autobuzele MAN au obținut rezultate notabile. Cel mai bun autobuz urban a fost votat MAN Lion’s City G cu sistemul EfficientHybrid. MAN Lion’s Intercity s-a impus la categoria autobuze interurbane, iar MAN Lion’s Coach, Autocarul Anului 2020, a câștigat firesc categoria Autocare.

Alte premii au fost câștigate de MAN Service Complete și MAN Financial Services. Date fiind condițiile speciale din această perioadă, editura ETM și DEKRA au anunțat câștigătorii printr-o ceremonie virtuală. Aceasta a fost transmisă în direct ieri, pe Facebook, YouTube și websiteul eurotransport.de.

Adaugati comentariu