F-MAX Open Days
Home Camioane Testați Camionul Anului 2019 la F-MAX Open Days
Camioane

Testați Camionul Anului 2019 la F-MAX Open Days

47

F-MAX, câștigătorul competiției ”International Truck of the year 2019,” a ajuns în România în cadrul turneului European Roadshow, care va acoperi opt țări europene. Caravana F-MAX Open Days se va afla în România în perioada 11-19 aprilie, cu etape în București, Suceava și Timișoara.

Dezvoltat pentru transport internațional, cu o putere de 500 CP și o cabină de 2.50 m lățime cu podea aproape plată, F-MAX a devenit un element cheie al expansiunii globale a Ford Trucks. În România, noul model poate fi testat în trei orașe, în cadrul evenimentelor F-MAX Open Days: București (11-12 aprilie), Suceava (15-16 aprilie) și Timișoara (18-19 aprilie).

”Noul F-MAX, conceput și dezvoltat de Ford Trucks de la zero, a câștigat o importantă recunoaștere și popularitate pe scena mondială. În calitate de câștigător al titlului Camionul Internațional al Anului, cel mai respectat și prestigios premiu din industria vehiculelor comerciale grele, F-MAX a fost proiectat să răspundă la maxim așteptărilor și cerințelor clienților și flotelor Ford Trucks. Cum ne place să spunem, <<The New Big is in town>>”, a declarat Selim Yazici, Managing Director pentru Europa de Sud-Est și Balcani, Ford Trucks.

”Evenimentele de tip open days pe care le organizăm în această lună sunt dedicate tuturor: atât managerilor de flote, partenerilor noștri, dar și șoferilor, care și-au exprimat în repetate rânduri dorința de a testa noul cap tractor. Ne dorim și ne bucurăm să venim în întâmpinarea dorințelor lor într-o atmosferă festivă, plină de surprize și voie bună”, a spus și Alexandra Siminiuc, Director Marketing si Operațiuni Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România.

Noua gamă Ford Trucks F-MAX a fost lansată în septembrie la IAA Hanovra, când a primit și titlul Truck of the Year 2019. Peste o lună, modelul a fost prezentat și în România, iar prima livrare pe plan local a avut loc în luna martie. Între timp, Cefin a livrat și alte modele F-MAX și a primit numeroase comenzi, inclusiv pentru flote de peste 10 unități F-MAX.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

CamioaneNoutati

Renault Trucks, Jumbo și SVZ testează prototipul electric „Oxygen”

Renault Trucks își continuă activitatea de cercetare și dezvoltare cu camionul său...

CamioaneNoutati

CNAIR extinde în alte șase județe restricțiile impuse pentru camioanele cu masa mai mare de 12 tone

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) extinde în alte şase...

CamioaneNoutati

Volvo Trucks la IAA 2024

Gama Volvo Trucks la expoziția IAA 2024 va fi plină de dovezi...

CamioaneNoutati

Electrificarea industriei forestiere (video)

Ce cred transportatorii de cherestea și o companie forestieră cu ambiții puternice...