Testați Camionul Anului 2019 la F-MAX Open Days

F-MAX, câștigătorul competiției ”International Truck of the year 2019,” a ajuns în România în cadrul turneului European Roadshow, care va acoperi opt țări europene. Caravana F-MAX Open Days se va afla în România în perioada 11-19 aprilie, cu etape în București, Suceava și Timișoara.
F-MAX Open Days

Dezvoltat pentru transport internațional, cu o putere de 500 CP și o cabină de 2.50 m lățime cu podea aproape plată, F-MAX a devenit un element cheie al expansiunii globale a Ford Trucks. În România, noul model poate fi testat în trei orașe, în cadrul evenimentelor F-MAX Open Days: București (11-12 aprilie), Suceava (15-16 aprilie) și Timișoara (18-19 aprilie).

”Noul F-MAX, conceput și dezvoltat de Ford Trucks de la zero, a câștigat o importantă recunoaștere și popularitate pe scena mondială. În calitate de câștigător al titlului Camionul Internațional al Anului, cel mai respectat și prestigios premiu din industria vehiculelor comerciale grele, F-MAX a fost proiectat să răspundă la maxim așteptărilor și cerințelor clienților și flotelor Ford Trucks. Cum ne place să spunem, <<The New Big is in town>>”, a declarat Selim Yazici, Managing Director pentru Europa de Sud-Est și Balcani, Ford Trucks.

”Evenimentele de tip open days pe care le organizăm în această lună sunt dedicate tuturor: atât managerilor de flote, partenerilor noștri, dar și șoferilor, care și-au exprimat în repetate rânduri dorința de a testa noul cap tractor. Ne dorim și ne bucurăm să venim în întâmpinarea dorințelor lor într-o atmosferă festivă, plină de surprize și voie bună”, a spus și Alexandra Siminiuc, Director Marketing si Operațiuni Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România.

Noua gamă Ford Trucks F-MAX a fost lansată în septembrie la IAA Hanovra, când a primit și titlul Truck of the Year 2019. Peste o lună, modelul a fost prezentat și în România, iar prima livrare pe plan local a avut loc în luna martie. Între timp, Cefin a livrat și alte modele F-MAX și a primit numeroase comenzi, inclusiv pentru flote de peste 10 unități F-MAX.

Adaugati comentariu