S-a înființat Mercedes-Benz Trucks & Buses România

Începând cu 1 ianuarie, subsidiara Daimler din România a lansat o nouă structură organizațională locală, ca parte a strategiei de dezvoltare sustenabilă în contextul viitorului mobilității. Diviziile Trucks și Buses se constituie într-o nouă organizație, ce funcționează sub numele Mercedes-Benz Trucks & Buses România.
Valeriu Zaharia CEO Mercedes-Benz Trucks & Buses România

La nivel de management, Valeriu Zaharia a devenit CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses România. Martin Schulz va fi responsabil în continuare de gestionarea diviziei de autoturisme și conducerea Mercedes-Benz România în calitate de CEO, iar Batiste Pascalin va coordona divizia Vans în calitate de Managing Director.

”Noua formulă organizațională ne permite să fim mai eficienți și flexibili din punct de vedere operativ, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea businessului local. Este esențial să ne concentrăm asupra succesului clienților noștri și să îi inspirăm cu produse și tehnologii interesante și inovatoare, dar, în același timp, să punem în prim plan necesitățile pieței locale”, a declarat Valeriu Zaharia, CEO al Mercedes-Benz Trucks & Buses România.

Project Future – strategia pentru un business sustenabil

Noua structură organizațională urmează direcția strategică a companiei la nivel global – Project Future. De la 1 noiembrie 2019, Grupul Daimler AG a fost restructurat în trei entități juridice separate: Mercedes-Benz AG, ce coordonează producția de autoturisme și autovehicule comerciale ușoare, Daimler Truck AG, ce reunește portofoliul și serviciile pentru autovehicule comerciale grele și autobuze, și Daimler Mobility AG, responsabilă pentru serviciile financiare și potențiale zone noi de business.

Mai multe informații despre portofoliul și serviciile Mercedes-Benz Trucks & Buses sunt disponibile online la www.mercedes-benz-trucks.com/ro_RO.

Adaugati comentariu