Rețeaua DKV din Spania se extinde cu 600 de stații de alimentare
Home Servicii Rețeaua DKV din Spania se extinde cu 600 de stații
Servicii

Rețeaua DKV din Spania se extinde cu 600 de stații

31

Clienții DKV Euro Service pot de acum să alimenteze la 600 de stații suplimentare. Rețeaua DKV din Spania se extinde cu stații situate pe rute foarte frecventate și la cele mai importante noduri rutiere.Noile stații sunt situate atât în interiorul Spaniei, cât și în apropierea graniței, de exemplu, pe autostrăzile de-a lungul coastei mediteraneene și frontierei portugheze, precum și la intersecțiile de trafic Irún și La Jonquera de lângă granița cu Franța.

”Din moment ce prețurile la combustibili în Franța sunt mult mai mari decât în Spania, din cauza ratei mari de impozitare pe carburanți, mulți dintre clienții noștri alimentează în apropierea frontierei. În același timp, am făcut rețeaua noastră de aprovizionare și mai atractivă pentru transportatorii care vor conduce exclusiv în Spania”, a declarat Sven Mehringer, directorul departamentului Fuel / Energy and Vehicle Services DKV Euro Service.

Rețeaua DKV din Spania va crește astfel la 4.345 de stații. Acestea pot fi găsite atât prin DKV APP, cât și prin planificatorul gratuit de rute DKV MAPS. Informații suplimentare pot fi găsite pe www.dkv-euroservice.com/ro

DKV Euro Service
De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. De la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 72.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și a taxei pe valoarea adăugată, DKV oferă un spectru larg de servicii pentru optimizarea și managementul flotei comerciale în întreaga Europa. DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, având aproximativ 1.000 de angajați. În anul 2018, grupul a realizat o cifră de afaceri de 8,6 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 42 țări. Actualmente, peste 200.000 de clienți utilizează 3,7 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

DKV Mobility își extinde în continuare rețeaua de acceptare pentru combustibili alternativi

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată...

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...