UPS Freight Forwarding
Home Logistică UPS Freight Forwarding, desemnat lider în industrie
Logistică

UPS Freight Forwarding, desemnat lider în industrie

22

Divizia UPS Freight Forwarding a fost desemnată lider pentru activitatea de expediție de mărfuri în cea de-a 6-a ediție a studiului comparativ al performanțelor din industrie condus de Mastio & Company. Studiul independent, care măsoară valoarea și loialitatea clienților, se bazează pe intervievarea a peste 1.500 factori de decizie din sectorul freight forwarding la nivel mondial.”Divizia UPS Freight Forwarding este foarte atentă la reacțiile primite de la clienți, în special din partea întreprinderilor mici și mijlocii, și ne adaptăm serviciile și cultura organizațională în consecință. Acest clasament, care ne plasează pe primul loc, este o dovadă a eforturilor depuse de angajații noștri în fiecare zi și o reflectare a contribuțiilor aduse de segmentul de transportul aerian și maritim asupra profitului nostru operațional în cel de-al patrulea trimestru din 2018”, a declarant Philippe Gilbert, președinte UPS Supply Chain Solutions.

Studiul Mastio identifică zonele care oferă cea mai mare valoare pentru transportatorii și factorii de decizie din sectorul de expediție de mărfuri, inclusiv metrici axate pe securitatea lanțului de custodie, respectarea termenelor de livrare și execuția operațională. În toate aceste domenii UPS a fost desemnat lider. De asemenea, factorii de decizie din sectorul freight forwarding subliniază importanța urmăririi expedierilor și a notificărilor în timp util ca elemente critice care aduc valoare adăugată afacerilor și un nivel ridicat de satisfacție.

Datorită interesului clienților pentru aceste aspecte, UPS Freight Forwarding anunță o actualizare a soluției Flex Global View, o platformă care permite urmărirea expedierilor și comenzilor oferind vizibilitate la nivelul tuturor modurilor de transport. UPS oferă actualizări ale platformei la fiecare șase săptămâni, iar cele mai recente au constat în îmbunătățiri aduse panourilor de raportare și în extinderea numărului de limbi disponibile. Cea mai nouă actualizare facilitează accesul clienților la informații despre lanțul de aprovizionare precum expedieri, intrări vamale, inventar depozit și comenzi.

”Lanțurile de aprovizionare devin tot mai sofisticate, de aceea UPS îi ajută pe clienți să se orienteze pe piața complexă a comerțului mondial prin utilizarea acestor importante tehnologii. Suntem unul dintre cei mai mari brokeri vamali din lume, iar expertiza noastră și soluțiile precum Flex Global View minimizează riscurile și maximizează succesul clienților noștri”, a declarat Mike Harrell, președintele UPS Freight Forwarding Europa.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Logistică

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include...

Logistică

Genius se extinde în 300 de localități

Într-un moment în care tot mai mulți clienți cumpără din online din...

Logistică

AQUILA își reînnoiește flota și echipamentele din depozit

În linie cu obiectivele de sustenabilitate, AQUILA și-a bugetat investiții de 16,9...

Logistică

Sameday extinde rețeaua out of home

Sameday, prima companie de curierat din România care s-a extins în afara...