Cătălin Constantinescu General Manager DKV Romania
Home Servicii Cătălin Constantinescu este noul General Manager al DKV România
Servicii

Cătălin Constantinescu este noul General Manager al DKV România

16

Echipa DKV din România este coordonată începând cu ultimul trimestru al anului de către Cătălin Constantinescu, care a preluat funcția de General Manager de la Robert Vass.În vârstă de 40 de ani, Cătălin Constantinescu are experiență de peste 10 ani pe poziții de middle și top management, câștigată în domeniile de logistică, retail și vânzări, în cadrul unor companii multinaționale producătoare și distribuitoare de carburanți.

„Am acceptat provocarea DKV România chiar în anul în care compania aniversează 10 ani pe piața locală, ceea ce pentru mine înseamnă o provocare în plus prin prisma maturității afacerii și a echipei. Alături de echipa DKV, care crește constant, sunt convins că vom dezvolta în continuare serviciile de calitate superioară pe care le oferim clienților noștri, precum și soluțiile care le ușurează activitatea peste tot prin Europa”, a declarat Cătălin Constantinescu.

Robert Vass, aflat timp de zece ani la conducerea DKV România, își va continua activitatea de coordonare a sucursalei DKV Ungaria. „Decada în care am coordonat DKV România a însemnat o perioadă fantastică pentru mine. Rezultatele importante ale companiei pe plan local nu ar fi fost posibile fără aportul semnificativ al fiecărui om din echipă, fără dedicarea, motivarea și ambiția de care au dat dovadă toți colegii. Astăzi, DKV România este foarte cunoscută local, recunoscută ca un concurent puternic de către competiție și apreciată de către clienți. Sunt sigur că experiența, profesionalismul, dar și entuziasmul lui Cătălin, alături de atributele echipei DKV, vor asigura o dezvoltare durabilă pentru DKV în România”, a spus Robert Vass.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Servicii

Parteneriat 24pay – Bileteria

24pay îşi consolidează poziţia pe segmentul transport rutier, oferind utilizatorilor aplicaţiei posibilitatea...

Servicii

UTA Edenred: Stații Circle K în Republica Irlanda și Irlanda de Nord

UTA Edenred, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate...

Servicii

Biocarburantul HVO100, în stațiile de alimentare Eurowag

Biocarburantul HVO100 este disponibil la stațiile de alimentare Eurowag și reprezintă șoluția...

Servicii

SafeFleet și-a mărit afacerile cu 2,7 milioane de euro, în 2023

SafeFleet a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de aproximativ...