Restricții de tonaj ridicate în perioada sărbătorilor de Paște

CNAIR a anunțat că mai multe restricții de tonaj, impuse de obicei pe anumite drumuri în preajma sărbătorilor legale, au fost ridicate în perioada stării de urgență.
camioane A1 Adoptarea Pachetului Mobilitate 1 se amana scenariile UNTRR

De exemplu, măsura ridicării restricțiilor de circulatie impuse autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe DN1 (E60), sectorul Ploiești – Brașov, se menține până în data de 14.05.2020 (pe perioada stării de urgență instituită conform prevederilor decretului 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României).

Alte restricții de tonaj ridicate sunt cele impuse autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe A2 (București – Constanța), DN7 (Pitești – Veștem) și DN39 (Agigea – Mangalia) în zilele premergatoare zilelor de sărbătoare legală și în zilele de sărbătoare legală, până în data de 14.05.2020 (pe perioada stării de urgență).

Această măsură a fost luată în vederea asigurării continuității transporturilor rutiere pentru aprovizionarea populației și desfășurarea activităților economice.

Totuși, restricțiile de tonaj se mențin în continuare pe DN1, între București și Ploiești.

Citește și:

Sfaturi Michelin pentru camioanele parcate timp îndelungat

Lucrări de reparaţii finalizate pe o porţiune de pe Autostrada Soarelui

Autostrada Sebeş-Turda va fi complet deschisă în noiembrie 2020

Top modele noi auto amânate de la lansare din cauza pandemiei de coronavirus

Adaugati comentariu