Home Noutati Renault Trucks vinde online camioane rulate
Noutati

Renault Trucks vinde online camioane rulate

28

Renault Trucks lansează o platformă online în care va prezenta camioanele rulate disponibile la vânzare în Europa. Următorul pas va fi un magazin virtual cu drepturi depline, care va apărea în 2020.

Clienții Renault Trucks se pot loga acum pe o platformă online – www.used-renault-trucks.com – unde să consulte catalogul de camioane rulate. Companiile de transport pot alege viitoarele camioane rulate pe baza unor criterii precum configurația, prețul sau kilometrajul. Fiecare camion este însoțit de o fișă proprie și de localizarea și datele de contact ale magazinul Renault Trucks unde produsul este de vânzare.

Companiile de transport rutier pot alege dintr-o gamă de vehicule rulate recente cu emblema de calitate ”Selection”. Aceste camioane au aprobarea experților companiei și sunt livrate cu un pachet de soluții de schimb.

Noua gamă de camioane rulate Renault Trucks X-Road este de asemenea disponibilă online. Aceste camioane sunt convertite în Renault Trucks Used Trucks Factory din Bourg-en-Bresse, folosind tehnici de producție de ultimă generație, care le oferă o nouă viață acestor vehicule robuste. Toate camioanele rulate de pe platformă au fost supuse unor teste stricte și sunt echipate conform standardelor producătorului cu piese originale.

Camioanele de pe platformă sunt disponibile exclusiv în rețeaua Renault Trucks și beneficiază de asistență tehnică non-stop și de expertiza profesională oferită de cele 1.500 de centre de vânzări și service din toată lumea.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Noutati

Bugetul CFR pe 2024, aprobat

Bugetul CFR pe 2024 a aprobat de Guvern, cu o alocare de...

Noutati

Amenzi de până la 100.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor RO e-Transport

Sistemul RO e-Transport reprezintă o componentă esențială a efortului de digitalizare la...

Noutati

Reglementări mai stricte privind emisiile de CO₂ pentru camioane și autobuze

În viitor, în UE se vor aplica reglementări mai stricte privind emisiile...

Noutati

Statistici APIA pentru aprilie 2024

Vehiculele comerciale ușoare și minibusurile au înregistrat în aprilie 2024 o creștere...