Renault Trucks vinde online camioane rulate

Renault Trucks lansează o platformă online în care va prezenta camioanele rulate disponibile la vânzare în Europa. Următorul pas va fi un magazin virtual cu drepturi depline, care va apărea în 2020.

Clienții Renault Trucks se pot loga acum pe o platformă online – www.used-renault-trucks.com – unde să consulte catalogul de camioane rulate. Companiile de transport pot alege viitoarele camioane rulate pe baza unor criterii precum configurația, prețul sau kilometrajul. Fiecare camion este însoțit de o fișă proprie și de localizarea și datele de contact ale magazinul Renault Trucks unde produsul este de vânzare.

Companiile de transport rutier pot alege dintr-o gamă de vehicule rulate recente cu emblema de calitate ”Selection”. Aceste camioane au aprobarea experților companiei și sunt livrate cu un pachet de soluții de schimb.

Noua gamă de camioane rulate Renault Trucks X-Road este de asemenea disponibilă online. Aceste camioane sunt convertite în Renault Trucks Used Trucks Factory din Bourg-en-Bresse, folosind tehnici de producție de ultimă generație, care le oferă o nouă viață acestor vehicule robuste. Toate camioanele rulate de pe platformă au fost supuse unor teste stricte și sunt echipate conform standardelor producătorului cu piese originale.

Camioanele de pe platformă sunt disponibile exclusiv în rețeaua Renault Trucks și beneficiază de asistență tehnică non-stop și de expertiza profesională oferită de cele 1.500 de centre de vânzări și service din toată lumea.

Adaugati comentariu