Ediție limitată aniversară DAF XF

DAF Trucks a lansat seria limitată 90th Anniversary Edition a noului XF. Ediția specială aniversează 90 de ani de când Hub van Doorne a pus bazele DAF, care a devenit unul dintre cei mai importanți producători de camioane din Europa.
DAF Aniversary Edition

Seria aniversară dispune de un pachet de opțiuni premium și elemente subtile de design exterior. Pentru a sublinia caracterul exclusivist al acestui camion, acesta este echipat cu cabina Super Space Cab și cel mai puternic motor, PACCAR MX-13 de 530 CP.

DAFEdiția este limitată la doar 250 de unități și este disponibilă pentru autotractoare 4×2 (FT) pe piețele din Europa continentală și ca autotractor 6×2 (FTG) în Marea Britanie și Irlanda. Fiecare vehicul are un număr unic, care este vizibil pe finisajul decorativ din cabină, precum și pe logoul iluminat DAF care poate fi văzut când se deschide ușa.

Seria limitată a camionului premiat cu ”International Truck of the Year 2018” este disponibilă în trei nuanțe metalice, intitulate Anniversary Black, Rouge Flamme și Jamaica Blue, accentuate de dungile colorate în albastru și roșu de pe grilă. O versiune produsă artizanal a logoului istoric DAF este prezentă atât în fața, cât și pe lateralele și spatele cabinei.

Camionul are o echipare bogată: cabină Super Space Cab cu suspensie pneumatică, faruri LED, proiectoare de plafon, proiectoare de ceață cu iluminare în viraj, deflector de plafon cu manșoane laterale, deflectoare laterale (4×2), jante de aluminiu Alcoa și goarne de plafon nichelate.

DAFInteriorul foarte confortabil, în echiparea Exclusive (scaunele, cotierele, panourile ușilor și volanul sunt acoperite cu piele), are trăsături unice, precum logoul istoric DAF în relief pe tetierele scaunelor Xtra Leather. Logoul clasic mai apare pe panoul de informații al șoferului și pe sistemul de radio-navigație de top. Echiparea mai include climatizare automată, sistem de climatizare în staționare montat pe plafon, TruckPhone, cuptor cu microunde, frigider sub patul de jos și sistemul de siguranță DAF Night Lock.

Fiecare XF 90th Anniversary Edition vine cu un set cadou numerotat, care include o geantă de călătorie din piele, o jachetă cu detalii din piele, un stilou DAF Waterman, portofel din piele pentru carduri de credit și o schiță 90th Anniversary Edition semnată de Bart van Lotringen, designerul șef al DAF.

workhouse

Adaugati comentariu