Cefin
Home Camioane Cefin a vândut 158 de camioane Ford Trucks în 2017
CamioaneVehicule speciale

Cefin a vândut 158 de camioane Ford Trucks în 2017

25

După lansarea oficială a vânzărilor în luna mai 2017, Cefin Trucks a comercializat în doar câteva luni 158 de vehicule comerciale noi marca Ford Trucks, către aproximativ 50 de clienți. Astfel, Ford Trucks încheie primul an de prezență în România cu o cotă de piață de 2,58% pe segmentul camioanelor de peste 16 tone.

Cel mai puternic impact a fost înregistrat de vânzările de vehicule de Construcții, unde cota de piață în 2017 a fost de 16,83%. Pentru vânzările de Vehicule Specializate, cota de piață a fost de 6,73%, cu o mențiune pentru segmentul de gunoiere compactoare, unde cota de piață de anul trecut a depășit 35%. În schimb, pe segmentul autotractoarelor pentru Transporturi, cota de piață a fost de 1,11%.

Construcția brandului Ford Trucks în țara noastră a presupus, până în prezent, investiții de 4,5 milioane de euro. Pentru cheltuielile de pornire, dezvoltarea rețelei, procesul de rebranduire și asigurarea standardelor tehnice necesare din atelierele service s-au alocat 1,5 milioane de euro, iar restul de 3 milioane de euro au fost investiți în stocurile de vehicule și piese de schimb.

”Pe lângă calitatea produselor, demonstrată la nivel internațional de mai bine de 50 de ani, oferim servicii post vânzare de calitate și prețuri competitive, soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn foarte avantajoase, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și nu în ultimul rând servicii telematice, care participă substanțial la reducerea costurilor de utilizare. Încrederea clienților este cel mai important lucru pe care l-am câștigat în primul an de activitate Ford Trucks. Faptul că majoritatea acestora se află deja la a doua achiziție de vehicule Ford Trucks reconfirmă calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim”, a declarat Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

După primul an, rețeaua națională Ford Trucks include 12 birouri de vânzare și centre de asistență post vânzare, în București, Constanța, Brașov, Craiova, Arad, Deva, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara și Cluj. În fiecare dintre aceste centre se găsesc, alături de personal specializat, echipamente de diagnoză și un stoc optimizat de piese de schimb Ford Trucks.

Pentru 2018, compania estimează o creștere a pieței de vehicule comerciale grele de 5-10% și îți asumă un obiectiv de vânzări de 360 de vehicule, ceea ce înseamnă o cotă de piață de 5%. Pe segmente, Ford Trucks are în plan o cotă de piață de peste 20% pentru vehiculele de construcții și de peste 9% pentru vehiculele specializate.

Ford Trucks Cefin

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Camioane

Demonstratorul tehnologic autonom Freightliner eCascadia

Daimler Truck își propune să ating ținta de a produce camioane cu...

Camioane

Renault, electrificare pe șantiere

Cu ocazia salonului Intermat, producătorul francez anunță lansarea primului vehicul de șantier...

Camioane

Euro NCAP, detalii despre primele teste de evaluare a siguranței camioanelor

Euro NCAP anunță în mod oficial o etapă importantă în dezvoltarea către...

Camioane

Scania câștigă pentru a noua oară testul comparativ Green Truck

În fiecare an, producătorii de camioane grele din Europa sunt invitați la...