Raben a ajuns la 6 depozite în România

Raben Logistics România a deschis recent două noi depozite. După ce la începutul anului a inaugurat noua locație din Roman (județul Neamț), la 1 aprilie au început și operațiunile logistice la noul depozit din Baia Mare (județul Maramureș).
Raben a ajuns la 6 depozite în România

În prezent, rețeaua de distributie Raben cuprinde 6 depozite în România, folosite pentru cross-docking. Depozitele au o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați.

”Deschiderea depozitelor din Baia Mare si Roman ne ajută sa îmbunătățim timpii de colectare si de livrare a mărfurilor în Moldova și nord-vestul țării. Creștem calitatea transportului oferit clienților noștri și îi ajutăm să își consolideze la rândul lor relațiile comerciale pe care le au. Este felul nostru de a le mulțumi si de a-i susține să se dezvolte. Ne dorim să devenim lideri pe piața din România și nu ne abatem de la acest obiectiv”, a declarat Valentin Storoj, Director General al Raben Logistics România.

Noul depozit Raben din Baia Mare se află pe Str. Ariesului nr 34. Suprafața totală este de 500 metri pătrați. Depozitul este gândit ca spațiu de transbordare a mărfurilor și deservește județele Maramureș si Satu Mare, cu o flotă de până la 10 mașini. Noul depozit este interconectat cu depozitele din Cluj și Sibiu pe rute zilnice.

Raben Logistics România are în plan în acest an deschiderea unui noi depozit, în zona Olteniei.

Citește și:

O asociație din Spania cere ca șoferii să nu mai facă încărcare și descărcare

Kuehne + Nagel România, transport de măști chirurgicale din China

În 2030, jumătate dintre camioanele urbane vor fi electrice

Video: Ce mai transportăm azi? Un dinozaur

Studiu: Avioanele ne pot scăpa de Covid-19

Adaugati comentariu