Programul companiilor de curierat de Rusalii

Ai comandat ceva sau vrei să trimiți un colet în această perioadă? Trebuie să ții cont că pachetul ar putea ajunge mai târziu la destinație, din cauza zilelor libere ale curierilor. Vezi mai jos programul companiilor de curierat din România de Rusalii.
Programul companiilor de curierat de 1 iunie Rusalii

Programul companiilor de curierat de Rusalii: FAN Courier

FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din România, a anunțat că ziua de luni (8 iunie 2020) este declarată zi liberă. Astfel, expedițiile preluate vineri (5 iunie 2020) vor fi livrate marți (9 iunie 2020).

Citește și: FAN Courier a introdus posibilitatea de livrare contactless

Programul de Rusalii: DPD

Curierii DPD România sunt liberi în ziua de luni (8 iunie). Astfel, coletele preluate preluate vineri (5 iunie) vor fi livrate marți (9 iunie).

Citește și: Utilizarea stațiilor radio, interzisă în Germania de la 1 iulie

Programul de Rusalii: GLS

GLS România a informat că angajații companiei nu vor lucra luni (8 iunie 2020), de Rusalii. În această zi nu se vor face livrări sau preluări de colete, iar depozitele și birourile vor fi închise.

Citește și: Mai rău ca la Calais: camioane oprite de manifestanți în SUA (video)

Programul de Rusalii: Urgent Cargus

Urgent Cargus a anunțat că angajații companiei vor fi liberi pe data de 8 iunie. Curierii vor relua programul normal marți, 9 iunie.

Citește și: Guvernul ridică restricțiile și pentru accesul pe plaje neamenajate cu șezlonguri

Sameday Courier nu a anunțat până în acest moment un program special pentru luni, 8 iunie. Compania are de multe ori program normal și în zilele de sărbătoare legală.

Adaugati comentariu