Programul companiilor de curierat de 1 iunie

Ai comandat ceva sau vrei să trimiți un colet în această perioadă? Trebuie să ții cont că acesta ar putea ajunge mai târziu la destinație, din cauza zilelor libere ale curierilor. Vezi mai jos programul companiilor de curierat din România de 1 Iunie.
Programul companiilor de curierat de 1 iunie Rusalii

Programul companiilor de curierat de 1 Iunie: FAN Courier

FAN Courier, cea mai mare companie de curierat din România, a anunțat că ziua de 1 iunie este declarată zi liberă. Expedițiile preluate vineri (29 mai 2020) vor fi livrate marți (2 iunie 2020).

Citește și: FAN Courier a introdus posibilitatea de livrare contactless

Programul de 1 Iunie: DPD

Curierii DPD România sunt liberi în ziua de luni (1 iunie). Astfel, coletele preluate vineri (29 mai) vor fi livrate vor fi livrate marți (2 iunie).

Citește și: Parlamentul European a votat prelungirea valabilității permiselor și atestatelor

Programul de 1 Iunie: GLS

GLS România a informat că angajații companiei nu vor lucra luni (1 iunie 2020), dar și peste o săptămână, de Rusalii. În aceste zile nu se vor face livrări sau preluări de colete, iar depozitele și birourile vor fi închise.

Citește și: De la 1 iunie, fără derogări de la perioadele de conducere în UE

Programul de 1 Iunie: Urgent Cargus

Urgent Cargus a anunțat că angajații companiei vor avea pe 1 iunie program scurt. Curierii vor face doar livrări, nu și ridicări. Programul va reveni la normal pe 2 iunie.

Citește și: Măsuri de relaxare de la 1 iunie: se reiau cursele internaționale de autocare

Sameday Courier nu a anunțat până în acest moment un program special pentru data de 1 iunie. Vom actualiza aceste date de îndată ce vor fi disponibile.

Adaugati comentariu