Planificatorul PTV ia în calcul și timpii de așteptare în vămi

În prezent, fiecare zi aduce noi provocări pentru logistica de transport. Printre acestea se numără în ultimul timp și timpii de așteptare de la granițe, care duc la întârzierea livrărilor. Transparența este mai importantă ca oricând pentru expeditori. De aceea, Grupul PTV a ajuns la un acord cu furnizorul de date Sixfold pentru a integra timpii de așteptare în vămi în software-ul planificatorului de rute PTV.
Planificatorul PTV ia în calcul și timpii de așteptare în vămi

La anumite granițe ale țărilor europene au existat întotdeauna întârzieri majore. Mai mult, restricțiile impuse de țările UE din cauza pandemiei de coronavirus au produs blocaje în fluxul de transport de mărfuri. Deși situația s-a mai îmbunătățit între timp, transparența continuă să fie un factor cheie pentru o planificare eficientă.

Planificatorul PTV ia în calcul și timpii de așteptare în vămiUn nivel suplimentar de date furnizat de Sixfold le permite utilizatorilor PTV Map&Guide să vadă imediat ce se întâmplă la granițele din UE. Punctele verzi, portocalii și roșii le arată imediat dispecerilor dacă traficul este fluent, îngreunat sau dacă sunt așteptate întârzieri mari. Lungimea ambuteiajului și timpii prognozați de așteptare în vămi sunt afișați pentru ambele direcții și sunt incluși în calcularea rutei. Ca rezultat, departamentul de logistică are acces la informații în timp real despre timpul suplimentar sau posibile rute alternative, putând să reacționeze mai rapid la provocările zilnice.

PTV va integra această nouă funcționalitate și în alte produse.

Cei interesați de planificatorul de rute și de noua sa funcționalitate pot testa acest instrument gratuit, timp de 7 zile.

Adaugati comentariu