Camion Ford F-Max pentru Crucea Roșie România

Cefin Trucks se alătură eforturilor de sprijinire a sistemului medical. Importatorul ofical al vehiculelor comerciale Ford Trucks a pus la dispoziția Societății Naționale Crucea Roșie România un autotractor F-MAX cu semiremorcă.
Camion Ford F-Max pentru Crucea Roșie România

Camionul demo F-Max folosit anterior pentru teste cu clienți va fi utilizat în perioada următoare pentru transportul donațiilor primite de Crucea Roșie România.

”În contextul în care traversăm o perioadă cu mari provocări pentru siguranța noastră și a celor din jur, Cefin Trucks se implică în societate, alăturându-se acțiunilor Societății Naționale Crucea Roșie România. Noul Ford F-MAX va fi astfel transportator al donațiilor primite de Crucea Roșie și distribuite către principalele spitale și centre care au mare nevoie de ele. Credem cu putere în rolul social al companiilor, și în măsura în care putem, ne vom implica în continuare în astfel de proiecte. Împreună mergem mai departe, oricât de grele ar fi drumurile!”, se arată într-un comunicat al Cefin Trucks.

Despre Cefin Trucks

Compania activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a devenit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a început activitatea din acest nou rol.

Serviciile companiei, atât de service cât și vânzări, sunt în continuare la dispoziție în condițiile programului zilnic cunoscut. Cefin a luat toate măsurile de siguranță pentru clienți și angajați.

Ford Trucks furnizează vehicule comerciale pentru curățenia orașului, construcții și transporturi, contribuind astfel la susținerea acestor activități esențiale pentru societate în aceste momente.

Mai multe detalii despre activitatea Cefin Trucks și Ford Trucks găsiți la: www.cefintrucks.com, https://www.ford-trucks.ro/

Adaugati comentariu